Lisk dyskusja o cenie - wątek spekulacyjny

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1607
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: blink » środa, 6 września 2017, 17:39

Parcatras pisze: Tym bardziej, tylko jestem laikiem i nie wiem co to ma oznaczać
Straszaki albo ktoś chce po prostu kupić

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: -2
Reputacja postu: 
0

Postautor: dzudok » środa, 6 września 2017, 17:44

blink pisze:
Parcatras pisze: Tym bardziej, tylko jestem laikiem i nie wiem co to ma oznaczać
Jakie straszaki może jasniej??????

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1765
Reputacja postu: 
0

Postautor: Dovakhiin » środa, 6 września 2017, 17:47

@dzudok, po prostu widzą UP na lsk to łapią się pociągu w taki sposób aby zrobić to najmniejszym kosztem i złapać lsk na MINIMALNYM wahaniu..

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1607
Reputacja postu: 
1

Postautor: blink » środa, 6 września 2017, 17:52

dzudok pisze:
blink pisze:
Jakie straszaki może jasniej??????
Ktoś wystawił grube oferty, aby ludzie zaczęli skupywać, bo widzą, że się coś dzieje. Wtedy gruba ryba sprzedaje a swoje milionowe oferty wycofuje.

Początkujący
Reputacja: 8
Reputacja postu: 
0

Postautor: Bartosz » środa, 6 września 2017, 18:08

Nie chce przejść ten myk niestety ;).

Początkujący
Reputacja: 49
Reputacja postu: 
0

Postautor: lukasrap » środa, 6 września 2017, 18:15

blink pisze: Ktoś wystawił grube oferty, aby ludzie zaczęli skupywać, bo widzą, że się coś dzieje. Wtedy gruba ryba sprzedaje a swoje milionowe oferty wycofuje.
Często tak sie dzieje. To normalna sprawa dla zmylenia tlumu. Nie zawsze to oznacza dobrą sytuację. Mozna jedynie obserwować jak te scianki szybko sie skupują i z tego wyciągac wnioski w jakim kierunku kurs chce dążyć.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Bartosz » środa, 6 września 2017, 18:24

Polecam wam korzystać z możliwości arbitrażu, właśnie w takich sytuacjach jak ta.

Początkujący
Reputacja: 7
Reputacja postu: 
0

Postautor: Świeżu » środa, 6 września 2017, 18:25

Na BB czy skaczesz pomiędzy giełdami?

Początkujący
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0

Postautor: GELO1910 » środa, 6 września 2017, 18:26

ja skacze bo bb niestety podaje trochę zawyżone kursy
Ostatnio zmieniony środa, 6 września 2017, 18:27 przez GELO1910, łącznie zmieniany 1 raz.

Początkujący
Reputacja postu: 
2

Postautor: Bartosz » środa, 6 września 2017, 18:27

Zależy od sytuacji, teraz najlepiej poskakać między giełdami.

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: jacek138 » środa, 6 września 2017, 19:13

Parcatras pisze: Widzieliście jakie wsparcia ustawione na bitbay? Ponad 1,5 miliona złotych, co o tym myśleć?
Podobna sytuacja miała miejsce dwa tygodnie temu w niedzielę wieczorem - 3 razy ustawiony skup na kwotę 250 tys (łącznie 750 tys) przy kursie ok. 27. Wszyscy się ekscytowali, że będzie UP, a potem kurs spadł przez chwilę nawet do ok. 18. Nie mogę się doczekać jak to się dzisiaj zakończy, bo chętnie dokupiłbym po 20-22 złote 8-)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: coldM » środa, 6 września 2017, 19:26

Cześć, pierwszy post na forum. Ale czytam od maja. Podobnie inwestuję. Czy ktoś kto jest bardziej obeznany w AT moglby zerknąć na wykres LSK/USD na poloniex w interwale 4h i powiedzieć czy dobrze widzę tam rysującą się głowę z ramionami? Obecnie wg moich obserwacji trwa szczyt ostatniego ramienia po którym powinno spadać i tym samym odwrócić trend na lisk. Co sądzicie?

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: -2
Reputacja postu: 
0

Postautor: dzudok » środa, 6 września 2017, 19:35

Ja widze na BB ze pierwszy za 400000pln juz skupuje widac na paseczku ,wiec kupuje po 26 :shock: :shock: :shock:

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Damianek » środa, 6 września 2017, 19:57

Jaka jest szansa na to, że lisk przebije BT?

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Adym » środa, 6 września 2017, 19:58

Lagoon pisze:Troche off topu ale przeciez to tez spekulacja.Moja nastepnaTeoria spiskowa.Bb wprowadza na gielde lisk nastepnie wchodzi na gieldy indyjskie przed wystapieniem kordaka w indiach bodajze w przyszlym tygodniu .w miedzyczasie niektorzy sieja w glowach januszy panike ludzie skupuja i w panice sprzedaja ze strata.Po wystapieniu kurs idzie mocno w gore.Niektorzy zarabiaja krocie .Taki zart z mojej strony dla rozluznienia atmosfery .prosze o nieminusowanie

Ja to widzę tak, zaśmiecasz wątek, piszesz że spekulacja a potem, że żart z twojej strony...Na prawdę macie po 15 lat ?

Serio nie da rady wrzucać tylko wykresów lub ew. informacji ze świata o postępie LISK ?

Chiny zablokowały ICO przez co był spadek na cenie ale po co o tym poinformować, LISK odpowiada na pytania na które nie odpowiedział podczas AMA ale po co o tym pisać oraz parę innych dot. prac w tym roku , ale po co o tym pisać :) Dalej bawmy się w zgadywanki i żarciki o januszach i grubasach

Początkujący
Reputacja: -1
Reputacja postu: 
0

Postautor: pokrowiectv » środa, 6 września 2017, 20:06

Adym pisze:
Lagoon pisze:Troche off topu ale przeciez to tez spekulacja.Moja nastepnaTeoria spiskowa.Bb wprowadza na gielde lisk nastepnie wchodzi na gieldy indyjskie przed wystapieniem kordaka w indiach bodajze w przyszlym tygodniu .w miedzyczasie niektorzy sieja w glowach januszy panike ludzie skupuja i w panice sprzedaja ze strata.Po wystapieniu kurs idzie mocno w gore.Niektorzy zarabiaja krocie .Taki zart z mojej strony dla rozluznienia atmosfery .prosze o nieminusowanie

Ja to widzę tak, zaśmiecasz wątek, piszesz że spekulacja a potem, że żart z twojej strony...Na prawdę macie po 15 lat ?

Serio nie da rady wrzucać tylko wykresów lub ew. informacji ze świata o postępie LISK ?

Chiny zablokowały ICO przez co był spadek na cenie ale po co o tym poinformować, LISK odpowiada na pytania na które nie odpowiedział podczas AMA ale po co o tym pisać oraz parę innych dot. prac w tym roku , ale po co o tym pisać :) Dalej bawmy się w zgadywanki i żarciki o januszach i grubasach
mógłbyś coś więcej powiedzieć dlaczego cena może wzrosnąć

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Adym » środa, 6 września 2017, 20:08

Obchodzi was pazerne świnie tylko wzrost :) Co tam że spadki na których to właśnie powinno się też skupiać aby kupować i zarabiać, chytry traci dwa razy, mógłbym napisać, ale zniknie to wśród tego całego "żarciku spekulacyjnego" btw. Max Kordek odpowiedział na mały wywiadzik dziś, polecam poszukać małe pazery i samemu trochę zadbać o swój kapitał

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 912
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » środa, 6 września 2017, 20:17

Adym pisze: btw. Max Kordek odpowiedział na mały wywiadzik dziś, polecam poszukać małe pazery i samemu trochę zadbać o swój kapitał
@Adym,

Nie każdy ma pieniążki tylko w jednym coinie jak Lisk żeby śledził po świecie kiedy Max Kordek piernie lub pojedzie znów na jakąs konferencję :P
Ludzie mają po kilka - kilkanaście różnych altów w ramach dywersyfikacji a jak ktoś siedzi tylko w jednym i to Lisku to znaczy że ma albo mało kasy żeby rozłożyć ryzyko inwestycyjne albo mu się rozsądek wyłączył. Tym bardziej że ponad rok czekają wszyscy na jakieś newsy i wzrosty cen. Ja niestety sprzedalem z 3 miesiące temu ostatnie swoje Liski ale kiedyś je "chodowałem" ponad pół roku a Maxik nie zdążył nawet firmy czy tam stowarzyszenia załozyć żeby to było oficjalne. Po roku czasu chyba sprzedałem resztki (bo wiekszosc wczesniej) za tyle co kupiłem rok wcześniej zaraz po ICO to chyba wiele mówi o szybkości tego projektu.
A teorie spiskowe do buy walli na 1,5 miliona pln pod konferencje w indiach czemu nie, z powietrza się te walle nie zjawiły. Ja wiem tylko tyle że to nie moje chyba że kogoś z Was :)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Adym » środa, 6 września 2017, 20:27

Rumcajs pisze:
Adym pisze: btw. Max Kordek odpowiedział na mały wywiadzik dziś, polecam poszukać małe pazery i samemu trochę zadbać o swój kapitał
@Adym,

Nie każdy ma pieniążki tylko w jednym coinie jak Lisk żeby śledził po świecie kiedy Max Kordek piernie lub pojedzie znów na jakąs konferencję :P
Ludzie mają po kilka - kilkanaście różnych altów w ramach dywersyfikacji a jak ktoś siedzi tylko w jednym i to Lisku to znaczy że ma albo mało kasy żeby rozłożyć ryzyko inwestycyjne albo mu się rozsądek wyłączył. Tym bardziej że ponad rok czekają wszyscy na jakieś newsy i wzrosty cen. Ja niestety sprzedalem z 3 miesiące temu ostatnie swoje Liski ale kiedyś je "chodowałem" ponad pół roku a Maxik nie zdążył nawet firmy czy tam stowarzyszenia załozyć żeby to było oficjalne. Po roku czasu chyba sprzedałem resztki (bo wiekszosc wczesniej) za tyle co kupiłem rok wcześniej zaraz po ICO to chyba wiele mówi o szybkości tego projektu.
A teorie spiskowe do buy walli na 1,5 miliona pln pod konferencje w indiach czemu nie, z powietrza się te walle nie zjawiły. Ja wiem tylko tyle że to nie moje chyba że kogoś z Was :)

Racja przyjacielu, ale przypominam że to jest wątek o lisk :)

Btw. zauważ że właśnie jak pierdnie Max tak idzie kurs, każde pozytywne info robi pump, dziś było i co, poszło :)

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 76
Reputacja postu: 
1

Postautor: Lagoon » środa, 6 września 2017, 20:34

Do adym rejestacje zrobiles przef tygodniem i mowisx ze ja zasmiecam?
Przeczytaj moje rozwazania z poprzednich postow na temat cen coinow to nie sa smieci tylko wyliczenia matematyczne .A ostatni post fakt byl pol zartem pol serio ale na prawie sto napisanych chyba na jeden moglem sobie pozwolic .zreszta juz go nie widac nie wiem czemu.Przeciez teoria spisu tez nalezy do spekulacji .Poczytaj w encyklopedii.

Dodano po 2 minutach 46 sekundach:
Rumcajs jak moge zapytac co tetaz trzymiesz?

Wróć do „Lisk”