Hamas pisze: ↑ piątek, 9 kwietnia 2021, 19:52
Jasio92 pisze: ↑ wtorek, 6 kwietnia 2021, 22:22
I co tu taka cisza? LML stanął

to i cisza nastała. Ja sprzedałem 10% LML co stanowiło 200% wkładu

resztę trzymam jakby urosło, a ja żebym nie żałował. Po kościach czuje, że zostane z LML do kolejnego cyklu a on nadal będzie mało wart.
wazne ze zrealizowales jakis cel, byl + jest zysk, tylko wyplacone pieniadze sa tymi zarobionymi
na 17gr pozbyłem się wszystkiego. +/-1400% na plus. budżet na coiny o niskiej kapitalizacji zwiększony. Przeskakuje na inne "shity" Wszystkim trzymającym życzę wzrostów jak na GNY.
I słowa Hamasa "tylko wypłacone pieniądze są tymi zarobionymi" są 100% prawdą. Ja przeżyłem szok 17/18 roku i nie dopuszczę do tego podczas tej hossy. Lepiej wyjść za wcześnie niż za późno.
Dołożę jeszcze jedno zdanie, którego część inwestorów nie rozumie "inwestuj pieniądze, które możesz stracić" jest to bardzo przykra prawda. Po zrozumieniu tego zdania i po pożegnaniu się z pieniędzmi przelanymi na giełdę całkowicie podejmuję się inne decyzje. Dzięki temu usuwamy emocje przez, które popełnia się największe błędy. Przykładem jestem sam JA gdy na hossie 17/18 roku wyszedłem 20% na + a nie 1000%. Przez chciwość i emocje.
A co z LML? Tego tak na prawdę nikt nie wie. Może być strzałem hossy. Może być tym coinem co zrobi x584 i z jednej wypłaty można było stać się milionerem. A może też być PUMP and DUMP.
Ja z LML wychodzę "wygrany" i się bardzo cieszę ponieważ nie było tego projektu na mojej liście jak układałem plan na ten cykl 2 lata temu. Był tylko budżet na "shity" który na "dzień dobry" przeznaczyłem na porażkę.
Pozdrawiam wszystkich i życzę samych dobrych decyzji.