amneziahaze pisze: ↑ wtorek, 17 grudnia 2019, 12:29A ja mam wrażenie, że mam do czynienia z ciężkim przypadkiem psychiatrycznym, tolerowanym kiedyś ze względu na "niską szkodliwość", dzisiaj wręcz - totalne odrealnienie i całkowite odwracanie kota ogonem tj. rzeczywistości.
I co z tego, że odbije skoro 90% lecisz na stracie, zgodnie z tym co piszesz i sugerujesz.
No właśnie włącz myślenie

Napisałem tylko przykładowo, że mogę być

A nie że jestem może jestem nawet na plus

Nie rozumiesz, że w grze długoterminowej liczysz na większe swingi, może obkupiłem się na 10PLN i zarobiłem 100%, po odbiciu na 20PLN, bo w tym okresie zacząłem tutaj pisać i twierdzić, że warto akumulować i uśredniać, a później obkupiłem się na 4PLN i też zarobiłem ponad 100% i teraz mam ten hajs, żeby akumulować, czyli jedynie inwestuję za środki, które są papierowe tak czy siak, czaisz?

Bo nie da się przewidzieć dołka, poza tym nie chodzi o to, żeby łapać dołek tylko po prostu zarobić w dłuższym terminie

Na te głupie 2-3% ochronić przed inflacja

Dla mnie w ogóle jesteś typowym totalsem, gdyż nie potrafisz przyjąć do wiadomości innego stanowiska, zarzucasz kłamliwe rzeczy oraz chcesz zamykania ust osobie, której nie potrafisz zrozumieć czy nie wiem co i chcesz ją banować

Chłopie jakby każdy miał takie podejście jak Ty to po co byłoby takie forum

Dla mnie po prostu masz jakieś zapędy totalitarne
Poza tym to, że Ty zarabiasz, to też jest po części wynik tych naganiaczy, no jakoś ludzie muszą się dowiedzieć o crypto, prawda?

Czy każdy kto poleca krypto czy o tym mówi jest naganiaczem?

Czy jeśli zarobisz na giełdzie to bijesz się w pierś i oddajesz zyski pokrzywdzonym trader'om?

No chyba, że caly czas tracisz, to skoro tak, czemu mówisz, że akurat moja strategia jest zła, skoro daje jako takie regularne zyski?
Ja piszą o swojej strategii odkrywam wszystkie swoje karty, inne osoby mogę to wręcz wziąć za dobry sygnał czy indykator oraz pomyśleć sobie: "anagamidev ciągle akumuluje to wyciśnijmy tego dziada, niech się wyprzeda, albo nawet zdelistujmy mu tego Liska, niech spanikuje frajer"

Albo mogą pomyśleć: "o anagamidev nagania, no to znaczy, że chce, żeśmy mu pompowali, a takie wała, niech ten cycek anagamidev nie myśli sobie, że jest lepszy, dumpujmy ile wlezie, róbmy dokładnie na odwrót"
Masz mózg, masz informację taką czy siaką i dzięki temu wiesz jak grają inni gracze i podejmujesz na tej podstawie decyzje, czy nie jest to dla Ciebie ogromna wartość sama w sobie?

Mi np. to, że teraz nikt nie nagania ani tutaj ani na youtube mówi jedynie, że ostatni okres to świetny moment na akumulację cichaczem

Ale czy to mi da zysk, tego nie wiem i nikomu nic nie gwarantuję

Ale jeśli mam rację i ktoś teraz kupi, a Lisk wybije na 20PLN przykładowo to wszystkie osoby, które mnie posłuchały zarobią razem ze mną, ale wtedy nie będzie peanów pochwalnych jak zwykle