Lisk dyskusja o cenie - wątek spekulacyjny
-
Strona 96 z 1283
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- …
- 1283
- Następna
- Początkujący
- Reputacja: 61
Postautor: sebastian86 » środa, 9 sierpnia 2017, 00:06
Ale ten brak pokory jest porażający.
Wpadło paru nowych i myślą że cos im się należy. Jaki ton. Jakie teksty.
aż chciałoby się napisac
Wypad z forum do gimnazjum.
sebastian86
- Wygadany
- Reputacja: 410

Postautor: Jazda » środa, 9 sierpnia 2017, 00:16
Spytałem wyraźnie lecz chyba nie dotarło, czytanie ze zrozumieniem się kłaniaManiek_93 pisze:Jazda pisze:Tu Cię zaskoczę widziałem i to nie razManiek_93 pisze:
Pewnie Ty znachorze widziałeś, ja może kiedyś zobaczę.
Otóż przypominam że jest takie coś jak strefa czasowa. Azjaci właśnie się budzą i otwierają giełdy na których mają największe obroty na świecie.
Apropo podusi. Dobranoc.bywam tam od 4 lat cyklicznie, chcesz fotki to wyślę Ci na e-maila
to już teraz zobaczysz troszkę Azji.
Nie cierpię takich niedouczonych ludzi jak Ty i dla nich mam w prezencie granatySam nie jestem wszystko wiedzący ale jak czegoś nie wiem to pytam lub szukam odpowiedzi. I nie obrażam mądrzejszych od siebie, a już na pewno nie piszę świadomie głupot. Więc kolego sam sobie wystawiasz wizytówkę. Ale skoro rodzice nie wychowali to ja tym bardziej nie muszę.
Lecz jako speca od LSK, stref czasowych i Azjatów spytam która giełda w Azji obraca w znaczącym stopniu LSK. W takim aby mogli jak to twierdzisz "pompować w nocy" i aby miało to znaczący wpływ na cenę LSK u nas. Podaj odpowiedź doktorku bo znachor nie wie a chętnie się dowie od specjalisty.
Hahahaha to teraz piękną wizytówkę postawiłeś sobie czcigodny, wychowany, mądrzejszy, douczony i w dodatku z granatami. Jesteś wielkim ignorantem. A ja jestem wychowany w przeciwieństwie do Ciebie.
Otóż wiedz, że wszystkie giełdy działają 24/7 i obraziłeś właśnie inteligencję Azjatów, którzy są również użytkownikami platform innych, nie tylko krajowych, (przykład: Polacy korzystają z Poloniex i nie chodzi tu o to że Poloniex bo Polonia, tylko dlatego, że jest to jedna z największych giełd na świecie, tak dokładnie, oświecony?) ale dla Twojego ograniczonego mózgu w giełdach azjatyckich i przykładu: Jubi, Bitbays - to Azjatyckie giełdy które też mają LSK.
Widzisz, byłeś w Azji a tak podstawowych spraw nie znasz. Nie podsyłaj tych fotek bo pewnie nawet nie wykadrowane dobrze.
Chełp się nimi przy kimś innym, pyszałku.

"... jako speca od LSK, stref czasowych i Azjatów spytam która giełda w Azji obraca w znaczącym stopniu LSK. W takim aby mogli jak to twierdzisz "pompować w nocy" i aby miało to znaczący wpływ na cenę LSK u nas."
Muszę Cię zasmucić ale wiem jak działają giełdy w jakich godzinach i znam ich skróty więc skup się na pytaniu. Może dlatego, że jak wspomniałeś nie znam podstawowych spraw, dlatego pytam Ciebie aby się dowiedzieć a ty mnie całą masą tajemnych informacji zasypujesz.
Podaj inne giełdy i obroty w nocy na LSK gdzie to tak ostro się dzieje, może Azjaci będą dziś pompować na BB

Dodano po 2 minutach 50 sekundach:
Otóż to, wielu naprawdę dobrych z analizy AT już do tego wątku nie zagląda, przez własnie takich jak mój rozmówca. Któremu zwróciłem uwagę aby nie pisał idiotyzmów jak nie wie co pisze, bo już naprawdę czytać się tego nie chce. Oczywiście nie zwróciłem uwagi, na datę założenia konta rozmówcysebastian86 pisze:Mnie nawet nie boli brak wiedzy. To jest normalne.
Ale ten brak pokory jest porażający.
Wpadło paru nowych i myślą że cos im się należy. Jaki ton. Jakie teksty.
aż chciałoby się napisac
Wypad z forum do gimnazjum.

Jazda
- Początkujący
- Reputacja: 0
Postautor: Maniek_93 » środa, 9 sierpnia 2017, 00:20
Jazda pisze:Spytałem wyraźnie lecz chyba nie dotarło, czytanie ze zrozumieniem się kłaniaManiek_93 pisze:Jazda pisze:
Tu Cię zaskoczę widziałem i to nie razbywam tam od 4 lat cyklicznie, chcesz fotki to wyślę Ci na e-maila
to już teraz zobaczysz troszkę Azji.
Nie cierpię takich niedouczonych ludzi jak Ty i dla nich mam w prezencie granatySam nie jestem wszystko wiedzący ale jak czegoś nie wiem to pytam lub szukam odpowiedzi. I nie obrażam mądrzejszych od siebie, a już na pewno nie piszę świadomie głupot. Więc kolego sam sobie wystawiasz wizytówkę. Ale skoro rodzice nie wychowali to ja tym bardziej nie muszę.
Lecz jako speca od LSK, stref czasowych i Azjatów spytam która giełda w Azji obraca w znaczącym stopniu LSK. W takim aby mogli jak to twierdzisz "pompować w nocy" i aby miało to znaczący wpływ na cenę LSK u nas. Podaj odpowiedź doktorku bo znachor nie wie a chętnie się dowie od specjalisty.
Hahahaha to teraz piękną wizytówkę postawiłeś sobie czcigodny, wychowany, mądrzejszy, douczony i w dodatku z granatami. Jesteś wielkim ignorantem. A ja jestem wychowany w przeciwieństwie do Ciebie.
Otóż wiedz, że wszystkie giełdy działają 24/7 i obraziłeś właśnie inteligencję Azjatów, którzy są również użytkownikami platform innych, nie tylko krajowych, (przykład: Polacy korzystają z Poloniex i nie chodzi tu o to że Poloniex bo Polonia, tylko dlatego, że jest to jedna z największych giełd na świecie, tak dokładnie, oświecony?) ale dla Twojego ograniczonego mózgu w giełdach azjatyckich i przykładu: Jubi, Bitbays - to Azjatyckie giełdy które też mają LSK.
Widzisz, byłeś w Azji a tak podstawowych spraw nie znasz. Nie podsyłaj tych fotek bo pewnie nawet nie wykadrowane dobrze.
Chełp się nimi przy kimś innym, pyszałku.więc powtórzę:
"... jako speca od LSK, stref czasowych i Azjatów spytam która giełda w Azji obraca w znaczącym stopniu LSK. W takim aby mogli jak to twierdzisz "pompować w nocy" i aby miało to znaczący wpływ na cenę LSK u nas."
Muszę Cię zasmucić ale wiem jak działają giełdy w jakich godzinach i znam ich skróty więc skup się na pytaniu. Może dlatego, że jak wspomniałeś nie znam podstawowych spraw, dlatego pytam Ciebie aby się dowiedzieć a ty mnie całą masą tajemnych informacji zasypujesz.
Podaj inne giełdy i obroty w nocy na LSK gdzie to tak ostro się dzieje, może Azjaci będą dziś pompować na BBBo jeśli chodzi o Jubi i Bitbays to muszę Cię zmartwić ale kolejny raz nie błysnąłeś, bo te giełdy nie robią więcej obie na raz niż 15% dziennego obrotu na LSK
więc mają znikomy a tak naprawdę żaden wpływ na cenę LSK i raczej podążają za ceną. Więc jak chcesz czymś błysnąć to teraz pomyśl zanim coś napiszesz. Bo kolejny raz nie będę się zniżał do Twojego poziomu.
Poziom zmniejszył się przez Twoją merytorykę i nie zamierzam się już więcej do niej odnosić, wszystko masz wytłumaczone w moim przednim poście. Jeżeli czegoś nie rozumiesz to przeczytaj go jeszcze raz. W szczególności polecam otworzyć link do filmiku który pokazuje, że Max Kordek liczy się z rynkiem azjatyckim. No ale przecież Ty wiesz lepiej.
Dobranoc.
Maniek_93
- Początkujący
- Reputacja: 7
Postautor: Świeżu » środa, 9 sierpnia 2017, 00:34
Dodano po 12 minutach 52 sekundach:
A może prawdziwym powodem wzrostu Liska jest to?
P.S. Taki żarcik sytuacyjny (dla rozluźnienia atmosfery)

Świeżu
- Wygadany

Postautor: Jazda » środa, 9 sierpnia 2017, 00:46
Dzięki za rozluźnienieŚwieżu pisze:KLIK (nie bój nic, to tylko YouTube).
P.S. Taki żarcik sytuacyjny (dla rozluźnienia atmosfery)

A wcześniej:Maniek_93 pisze: Azjaci właśnie się budzą i otwierają giełdy na których mają największe obroty na świecie.
Azja, pompa w nocy i tego typu hasła, no to załamka koledzy maksymalna. A tekst z otwieraniem giełd to hit sezonu

I gdyby nie było tyle tego typu postów, może byście dokopali się mojego wpisu z godziny 13 z minutami, że będzie jazda

Kolejnym razem nie będę się udzielał

Jazda
- Początkujący
Postautor: Maniek_93 » środa, 9 sierpnia 2017, 01:31
Czcigodny manipulancie,Jazda pisze:Dzięki za rozluźnienieŚwieżu pisze:KLIK (nie bój nic, to tylko YouTube).
P.S. Taki żarcik sytuacyjny (dla rozluźnienia atmosfery)lecz sam rozumiesz jak koleś pisze takie hity, to mi ręce z klawiatury opadają
A wcześniej:Maniek_93 pisze: Azjaci właśnie się budzą i otwierają giełdy na których mają największe obroty na świecie.
Azja, pompa w nocy i tego typu hasła, no to załamka koledzy maksymalna. A tekst z otwieraniem giełd to hit sezonunastępnie próbuje wybrnąć i dokłada sam sobie do pieca, stwierdzając nagle że jednak te platformy to są 24/7 olśniło go. Czyli co nie otwierają ich jak się budzą
I oczywiście budzą się jak my idziemy spać i wtedy zaczynają działać
teorie spiskowe haha. A co jeśli nie śpią i już działają hehe. Chyba się system wysypie naszego specjalisty
I gdyby nie było tyle tego typu postów, może byście dokopali się mojego wpisu z godziny 13 z minutami, że będzie jazdaGeneralnie drugi raz w tym miesiącu podałem dokładny dzień wybicia, można sobie to sprawdzić.
Kolejnym razem nie będę się udzielałZresztą nie ja pierwszy i nie ostatni. Skoro w tym wątku wszyscy wszystko wiedzą lepiej.
znów problem z czytaniem ze zrozumieniem się kłania, no cóż

Otwieranie giełd - bynajmniej nie chodziło mi o otwieranie giełd tylko o włączanie się do gry, chyba logika na to wskazuje skoro wstają ze snu i wcześniej wspominałem o strefach czasowych. A o platformach 24/7 pisałem w ramach oświecania Twojego mózgu, że mogą handlować nie tylko na azjatyckich rynkach. No raczej większość śpi. Ty też powinieneś, dobrze Ci to zrobi.
Tak, azjaci mają największe obroty wg rankingów:
http://businessinsider.com.pl/finanse/k ... ce/wthze75
Napisz tylko: "A gdzie tu jest napisane że obracają LSK" to się ośmieszysz.
Widzę że nadal nie kliknąłeś w link. Pozostań zatem ubogi w wiedzę i żyj w przekonaniu swoich idei, ale zanim komuś zwrócisz uwagę, zastanów się kilkakrotnie czy nie ma racji, poza tym, widać że masz spore kompleksy i trudno pogodzić Ci się z moimi argumentami, które po prostu miażdżą Twój tok rozumowania.
Próbujesz stosować manipulację moich słów a nic nie wnosisz nowego do dyskusji, nawet nie umiesz odnieść się do linku który został przytoczony.
Maniek_93
- Wygadany

Postautor: Jazda » środa, 9 sierpnia 2017, 02:25
Maniek_93 pisze:
Czcigodny manipulancie,
Otwieranie giełd - bynajmniej nie chodziło mi o otwieranie giełd tylko o włączanie się do gry, chyba logika na to wskazuje skoro wstają ze snu i wcześniej wspominałem o strefach czasowych. A o platformach 24/7 pisałem w ramach oświecania Twojego mózgu, że mogą handlować nie tylko na azjatyckich rynkach. No raczej większość śpi. Ty też powinieneś, dobrze Ci to zrobi.
Widzę że nadal nie kliknąłeś w link. Pozostań zatem ubogi w wiedzę i żyj w przekonaniu swoich idei, ale zanim komuś zwrócisz uwagę, zastanów się kilkakrotnie czy nie ma racji, poza tym, widać że masz spore kompleksy i trudno pogodzić Ci się z moimi argumentami, które po prostu miażdżą Twój tok rozumowania.
Próbujesz stosować manipulację moich słów a nic nie wnosisz nowego do dyskusji, nawet nie umiesz odnieść się do linku który został przytoczony.
Chłopie napiszę dosadnie bo inaczej chyba nie dotrze.
Jakie manipulowanie, czy ty naprawdę postradałeś rozum ? Nie widzisz co piszesz ? wypisz sobie linika po linice co napisałeś. I nie obrażaj mnie kolejny raz. Już w pierwszym poście napisałem Ci dosadnie abyś teorie Azjatów robiących wielkie obroty nocą na LSK wsadził sobie pod poduszkę, lecz ty zamiast przyznać iż nie masz racji wolałeś obrażać i kręcić aby tylko postawić na swoim.
Zacznij od początku, nawet pomogę Ci bo wiem, że nie ogarniasz i znów coś będziesz zmyślał i nie na temat pisał aby tylko pisać.
TY 23:19 LSK jest obudzony, Azja zacznie pompować w nocy, jest w dobrym kierunku.
Odpowiedziałem: Azja pompować w nocy niby co materace do spania

TY 23:36 Otóż przypominam że jest takie coś jak strefa czasowa. Azjaci właśnie się budzą i otwierają giełdy na których mają największe obroty na świecie.
JAKA MANIPULACJA SIĘ PYTAM ? Sam pieprzysz trzy po trzy o otwieraniu giełd i budzeniu się Azjatów. MASZ ROZDWOJENIE JAŹNI ? Co nas interesują giełdy i największe ich obroty !!! Tu jest wątek o krypto walutach i cenie LSK. Wiec już odpowiadasz nie na temat !!!
Odpowiedziałem: Lecz jako speca od LSK, stref czasowych i Azjatów spytam która giełda w Azji obraca w znaczącym stopniu LSK. W takim aby mogli jak to twierdzisz "pompować w nocy" i aby miało to znaczący wpływ na cenę LSK u nas.
TY 23:58 Otóż wiedz, że wszystkie giełdy działają 24/7 i obraziłeś właśnie inteligencję Azjatów, którzy są również użytkownikami platform innych, nie tylko krajowych, (przykład: Polacy korzystają z Poloniex i nie chodzi tu o to że Poloniex bo Polonia, tylko dlatego, że jest to jedna z największych giełd na świecie, tak dokładnie, oświecony?) ale dla Twojego ograniczonego mózgu w giełdach azjatyckich i przykładu: Jubi, Bitbays - to Azjatyckie giełdy które też mają LSK.
Widzisz, byłeś w Azji a tak podstawowych spraw nie znasz.
I co mi tu za bełkot napisałeś zamiast merytorycznej odpowiedzi. Coś tam próbowałeś podając platformę Jubi i Bitbays dlatego odpowiedziałem
Odpowiedziałem: Podaj inne giełdy i obroty w nocy na LSK gdzie to tak ostro się dzieje, może Azjaci będą dziś pompować na BB

TY 0:20 ....wszystko masz wytłumaczone w moim przednim poście. Jeżeli czegoś nie rozumiesz to przeczytaj go jeszcze raz. W szczególności polecam otworzyć link do filmiku który pokazuje, że Max Kordek liczy się z rynkiem azjatyckim.
GDZIE MAM WYTŁUMACZONE HMMM ?? proszę wskazać. Przypomnę bo próbujesz wszelkimi sposobami zmienić temat rozmowy. PYTANIE brzmi która giełda w Azji obraca w znaczącym stopniu LSK. W takim aby mogli jak to twierdzisz "pompować w nocy" i aby miało to znaczący wpływ na cenę LSK u nas."
TY 1:31 Epitety, obrażanie i w dalszym ciągu brak odpowiedzi, byle pisać rozmyć wątek, jak będzie dużo i nie na temat to się ludzie nie połapią o co chodzi. Linki, Kordki itp.
I KTO TU JEST MANIPULANTEM I MATACZY ?
P.S.
Nie dalej jak pod koniec czerwca:
autor: Wymazywanie » wtorek, 27 czerwca 2017, 22:23
"Jak Azja i Lisk, ludzie.

I co może ten autor to też jakiś manipulant a może i gorsze określenie znajdziesz.
Spróbuj i jego obrażać to zapewniam Cię, że nikt nie będzie się tu na tym forum z Tobą tak cackać jak ja.
Jazda
exevan
- Weteran
- Reputacja: 1765

Postautor: Dovakhiin » środa, 9 sierpnia 2017, 07:40
Dovakhiin
- Czarna Owca
- Reputacja: -2

Postautor: tormentor89 » środa, 9 sierpnia 2017, 08:11

tormentor89
- Weteran
- Reputacja: 1765

Postautor: Dovakhiin » środa, 9 sierpnia 2017, 08:26

Dovakhiin
- Początkujący
Postautor: Maniek_93 » środa, 9 sierpnia 2017, 08:34
Jazda pisze:Maniek_93 pisze:
Czcigodny manipulancie,
Chłopie napiszę dosadnie bo inaczej chyba nie dotrze.
Jakie manipulowanie, czy ty naprawdę postradałeś rozum ? Nie widzisz co piszesz ? wypisz sobie linika po linice co napisałeś. I nie obrażaj mnie kolejny raz. Już w pierwszym poście napisałem Ci dosadnie abyś teorie Azjatów robiących wielkie obroty nocą na LSK wsadził sobie pod poduszkę, lecz ty zamiast przyznać iż nie masz racji wolałeś obrażać i kręcić aby tylko postawić na swoim.
Zacznij od początku, nawet pomogę Ci bo wiem, że nie ogarniasz i znów coś będziesz zmyślał i nie na temat pisał aby tylko pisać.
TY 23:19 LSK jest obudzony, Azja zacznie pompować w nocy, jest w dobrym kierunku.
Odpowiedziałem: Azja pompować w nocy niby co materace do spaniaCzłowieku te swoje teorie wsadź sobie przed snem pod poduszkę
TY 23:36 Otóż przypominam że jest takie coś jak strefa czasowa. Azjaci właśnie się budzą i otwierają giełdy na których mają największe obroty na świecie.
JAKA MANIPULACJA SIĘ PYTAM ? Sam pieprzysz trzy po trzy o otwieraniu giełd i budzeniu się Azjatów. MASZ ROZDWOJENIE JAŹNI ? Co nas interesują giełdy i największe ich obroty !!! Tu jest wątek o krypto walutach i cenie LSK. Wiec już odpowiadasz nie na temat !!!
Odpowiedziałem: Lecz jako speca od LSK, stref czasowych i Azjatów spytam która giełda w Azji obraca w znaczącym stopniu LSK. W takim aby mogli jak to twierdzisz "pompować w nocy" i aby miało to znaczący wpływ na cenę LSK u nas.
TY 23:58 Otóż wiedz, że wszystkie giełdy działają 24/7 i obraziłeś właśnie inteligencję Azjatów, którzy są również użytkownikami platform innych, nie tylko krajowych, (przykład: Polacy korzystają z Poloniex i nie chodzi tu o to że Poloniex bo Polonia, tylko dlatego, że jest to jedna z największych giełd na świecie, tak dokładnie, oświecony?) ale dla Twojego ograniczonego mózgu w giełdach azjatyckich i przykładu: Jubi, Bitbays - to Azjatyckie giełdy które też mają LSK.
Widzisz, byłeś w Azji a tak podstawowych spraw nie znasz.
I co mi tu za bełkot napisałeś zamiast merytorycznej odpowiedzi. Coś tam próbowałeś podając platformę Jubi i Bitbays dlatego odpowiedziałem
Odpowiedziałem: Podaj inne giełdy i obroty w nocy na LSK gdzie to tak ostro się dzieje, może Azjaci będą dziś pompować na BBBo jeśli chodzi o Jubi i Bitbays to muszę Cię zmartwić ale kolejny raz nie błysnąłeś, bo te giełdy nie robią więcej obie na raz niż 15% dziennego obrotu na LSK
więc mają znikomy a tak naprawdę żaden wpływ na cenę LSK i raczej podążają za ceną.
TY 0:20 ....wszystko masz wytłumaczone w moim przednim poście. Jeżeli czegoś nie rozumiesz to przeczytaj go jeszcze raz. W szczególności polecam otworzyć link do filmiku który pokazuje, że Max Kordek liczy się z rynkiem azjatyckim.
GDZIE MAM WYTŁUMACZONE HMMM ?? proszę wskazać. Przypomnę bo próbujesz wszelkimi sposobami zmienić temat rozmowy. PYTANIE brzmi która giełda w Azji obraca w znaczącym stopniu LSK. W takim aby mogli jak to twierdzisz "pompować w nocy" i aby miało to znaczący wpływ na cenę LSK u nas."
TY 1:31 Epitety, obrażanie i w dalszym ciągu brak odpowiedzi, byle pisać rozmyć wątek, jak będzie dużo i nie na temat to się ludzie nie połapią o co chodzi. Linki, Kordki itp.
I KTO TU JEST MANIPULANTEM I MATACZY ?
P.S.
Nie dalej jak pod koniec czerwca:
autor: Wymazywanie » wtorek, 27 czerwca 2017, 22:23
"Jak Azja i Lisk, ludzie.Zobaczcie sobie to co dziś wrzucałem, nie ma wolumenów znaczących na lisk/cny czy krw... Liska ciągnie poloniex i /btc i tyle. Kula ziemska z drugiej strony nie budzi się, by kupić Liska, bez obawy.
"
I co może ten autor to też jakiś manipulant a może i gorsze określenie znajdziesz.
Spróbuj i jego obrażać to zapewniam Cię, że nikt nie będzie się tu na tym forum z Tobą tak cackać jak ja.
Widzisz, Twoja racja to racja Twoja, a moja odzwierciedla się w wynikach

Ja trzymam się moich założeń a Ty nie musisz. Oczywiście nie twierdzę, że tylko Azja miała wpływ.
Piszesz że manipuluję i mataczę, bo wrzucam film CEO dla społeczności azjatyckiej.
Uważasz nadal że nie będzie to miało wpływu na cenę lsk ze strony Azji.
Azjaci i inne nacje również kupują na Poloniex i Bittrex, dotarło wreszcie to do Ciebie?
Jeżeli nadal nie, to skończ ten lament.
Swoją drogą ciekawy jestem co miało wpływ na cenę LSK w nocy?
Maniek_93
- Początkujący
- Reputacja: -12
Postautor: P1R4T3 » środa, 9 sierpnia 2017, 08:52
Może i do 8.14 zleci, ale żeby czasami za wcześnie nie odbiło.
Jeżeli podskoczą procenty:
https://github.com/LiskHQ/lisk/milestones
To znaczy, że przyśpieszają z zamykaniem zadań, badajcie i dostosujcie się. % up = stop sell
P1R4T3
- Początkujący
- Reputacja: 1
Postautor: bazyl2009 » środa, 9 sierpnia 2017, 09:14
Pirat a powiesz mi czy do 12 jest mozliwa wzrost do 14 zl.?P1R4T3 pisze: Ja bym zalecał ostrożność w wyprzedawaniu się z LSK - żeby nie było problemu z odkupieniem.
Może i do 8.14 zleci, ale żeby czasami za wcześnie nie odbiło.
Jeżeli podskoczą procenty:
To znaczy, że przyśpieszają z zamykaniem zadań, badajcie i dostosujcie się. % up = stop sell
bazyl2009
- Początkujący
Postautor: P1R4T3 » środa, 9 sierpnia 2017, 09:38
Dodano po 4 minutach 18 sekundach:
chłopaki, jak już zostaniemy tymi Liskowymi milionerami w grudniu to może jakieś wspólne spotkanie w Katowicach pod siedzibą Bitbay i szampan dla Zwycięzców?

P1R4T3
bazyl2009
- Początkujący
- Reputacja: 7
Postautor: Świeżu » środa, 9 sierpnia 2017, 09:51
P.S. A pro po "zbiórki milionerów" ... właśnie ... czy w przypadku krypto taka zbiórka na reklamę na FB jaką miał BB nie przyniosła by efektu (zebrane pieniądze przekazać jakoś dla BB i wtedy może coś by się ruszyło?).
Świeżu
- Początkujący
- Reputacja: -8
Postautor: miko » środa, 9 sierpnia 2017, 10:20

Dodano po 5 minutach 13 sekundach:
Widzieliście ?
Dodano po 18 minutach 39 sekundach:
Cisza na forum

miko
- Początkujący
Postautor: P1R4T3 » środa, 9 sierpnia 2017, 10:33

kupiłem, kiedy się wyprzedawał
Dodano po 2 minutach 12 sekundach:
leci progres - zaczęło się - nie sprzedawać!!!!
P1R4T3
- Początkujący
- Reputacja: 26
Postautor: NiceVolumen » środa, 9 sierpnia 2017, 10:38

NiceVolumen
-
Strona 96 z 1283
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …