Lisk dyskusja o cenie - wątek spekulacyjny

Początkujący
Reputacja: 438
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: Ishias » czwartek, 21 grudnia 2017, 11:10

Ahr pisze:
Ishias pisze:
Dovakhiin pisze: bch na coinbase wchodzi dziś? jeśli tak to kto wie, czy ludzie zaraz nie zrealizuja zysków na lisku i nie przeskoczą w bch :)
Nie wydaje mi się ludzie wiedza ze BCH jest tylko wyłącznie sztucznie pompowany i nic nie wnosi a po drugie jest za duzo do stracenia.

BCH nic nie wnosi? jestes chyba najwiekszym kretynem, ktory nie ma pojecia o czym pisze, wiec jesli czegos nie sprawdzisz to nie pisz, BTC jest napompowanym nic nie wartym na ten moment gniotem, z ktorego nie ma pozytku, a ktory trzyma rynek przez transakcje BTC/Altcoin, nie nadaje sie jako srodek platniczy, i daleko mu do takiej plynnosci jako mamy na BCH nie bede wiecej pisal i w zbyt skomplikowanym jezyku dla ciebie, ale jak juz sie o czyms wypowiadasz to zaglebij sie w temat, przepraszam za OF.

Jesli chodzi o cene liska zgadzam sie z kolega wyzej, obiecanki przekladanki
lisek pisze: Korekte chcecie zeby coś liska kupić bo teraz żalujecie? może bedzie korekta z 200zł na 170zł
]

Nastepny ewenement, na tych poziomach wsparcie jest bardzo male, niech tylko kurs spadnie o 2 dolary zobaczysz dokad BB zjedzie :D z fibo, zakladajac,ze rynek juz wycenil newsa na 26$ nalezy sie korekta do 23-22$
O odezwał się znawca. BTC i BCH to obydwa gnioty i nie mają nic do zaoferowania? Może z btc przesadzam. Co że na cashu masz szybsze tranzakcje? Co on wnosi tyle co zeszłoroczny śnieg tak i reszta forkow na btc. Widze że kolega jakis zdenerwowany, straciłeś parę plnow? Może i jestem kretynem ale co najważniejsze to nie tracę plnow. A korekte ujrzysz na lisku jak będzie na 45usd, tym razem patrz i zastanawiają się dalej czy ubrać się na górce czy nie

Początkujący
Reputacja: 20
Reputacja postu: 
0

Postautor: Iemix96 » czwartek, 21 grudnia 2017, 11:17

Ishias pisze:
Ahr pisze:
Ishias pisze:
Nie wydaje mi się ludzie wiedza ze BCH jest tylko wyłącznie sztucznie pompowany i nic nie wnosi a po drugie jest za duzo do stracenia.

BCH nic nie wnosi? jestes chyba najwiekszym kretynem, ktory nie ma pojecia o czym pisze, wiec jesli czegos nie sprawdzisz to nie pisz, BTC jest napompowanym nic nie wartym na ten moment gniotem, z ktorego nie ma pozytku, a ktory trzyma rynek przez transakcje BTC/Altcoin, nie nadaje sie jako srodek platniczy, i daleko mu do takiej plynnosci jako mamy na BCH nie bede wiecej pisal i w zbyt skomplikowanym jezyku dla ciebie, ale jak juz sie o czyms wypowiadasz to zaglebij sie w temat, przepraszam za OF.

Jesli chodzi o cene liska zgadzam sie z kolega wyzej, obiecanki przekladanki
lisek pisze: Korekte chcecie zeby coś liska kupić bo teraz żalujecie? może bedzie korekta z 200zł na 170zł
]

Nastepny ewenement, na tych poziomach wsparcie jest bardzo male, niech tylko kurs spadnie o 2 dolary zobaczysz dokad BB zjedzie :D z fibo, zakladajac,ze rynek juz wycenil newsa na 26$ nalezy sie korekta do 23-22$
O odezwał się znawca. BTC i BCH to obydwa gnioty i nie mają nic do zaoferowania? Co że na cashu masz szybsze tranakcje? Co on wnosi tyle co zeszłoroczny śnieg. Widze że kolega jakis zdenerwowany, straciłeś parę plnow?
juz nie przesadzajcie ...

Dodano po 1 minucie 19 sekundach:
Iemix96 pisze:
Ishias pisze:
Ahr pisze:

Jesli chodzi o cene liska zgadzam sie z kolega wyzej, obiecanki przekladanki]

O odezwał się znawca. BTC i BCH to obydwa gnioty i nie mają nic do zaoferowania? Co że na cashu masz szybsze tranakcje? Co on wnosi tyle co zeszłoroczny śnieg. Widze że kolega jakis zdenerwowany, straciłeś parę plnow?
juz nie przesadzajcie ... tak to kazdy moze mówić a co wnosi LSK ? nawet SDK dla dev nie ma jeszcze ... wiec kryptowaluty to spekulacja jest glownie i na tym zakonczmy bo dla mnie co patrze obiektywnie mam ponad +100 liskow i 0.8bcc to obydwa maja przyszlosc

Początkujący
Reputacja: 16
Reputacja postu: 
0

Postautor: lisek » czwartek, 21 grudnia 2017, 11:18

Dziś Panowie i Panie będziemy świętować 100zł za liska z tej okazji kupiłem butelke dobrego szampana. Wasze zdrowie.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 2732
Reputacja postu: 
0

Postautor: janku66 » czwartek, 21 grudnia 2017, 11:23

lisek pisze: Dziś Panowie i Panie będziemy świętować 100zł za liska z tej okazji kupiłem butelke dobrego szampana. Wasze zdrowie.
Pij za zdrowie developerów Lisk aby pamiętali, że jak są terminy do utrzymania, to doba ma 24h a nie 8h.

Początkujący
Reputacja: 4
Reputacja postu: 
0

Postautor: pikej123 » czwartek, 21 grudnia 2017, 11:25

Moim zdaniem przy takiej pompie musi być odreagowanie, cena może dzisiaj spaść do 85-88 zł, a później kto wie na marketcapie widać wyraźnie że inwestorzy odwrócili się od bitcoina i przerzucili na alty, także 100 zł przed świętami realne, ale raczej nie dziś. To tylko moje zdanie

Początkujący
Reputacja: 20
Reputacja postu: 
0

Postautor: Iemix96 » czwartek, 21 grudnia 2017, 11:26

pikej123 pisze: Moim zdaniem przy takiej pompie musi być odreagowanie, cena może dzisiaj spaść do 85-88 zł, a później kto wie na marketcapie widać wyraźnie że inwestorzy odwrócili się od bitcoina i przerzucili na alty, także 100 zł przed świętami realne, ale raczej nie dziś. To tylko moje zdanie
Zresztą wiecie sami co sie dzieje przy okrągłych sumach przeważnie wyprzedaże a jeszcze ze swieta. Tez uwazam ze 100za liska to promocja ale jeszcze nie dzis moze pod sylwestra ale mg sie mylic

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: -28
Reputacja postu: 
0

Postautor: Makaveli455 » czwartek, 21 grudnia 2017, 11:28

lisek pisze:Dziś Panowie i Panie będziemy świętować 100zł za liska z tej okazji kupiłem butelke dobrego szampana. Wasze zdrowie.
Wierzę , że będzie tak jak piszesz, chyba że szykują nam pod choinkę tą stówke :D Twoje zdrowie ! ;)

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
1

Postautor: Lordvoodoo » czwartek, 21 grudnia 2017, 11:29

Panowie ( I Panie oczywiscie) w tej zabawie trzeba mieć jeja ze stali. Jakbym za poprzednimi radami z forum poszedł w HOLD a się nie wyprzedal ... :). Ale biorąc pod uwagę ze tak czy inaczej na plusie nie można narzekać. Osobiście jestem wśród czekających na 85

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: pikej123 » czwartek, 21 grudnia 2017, 11:41

Lordvoodoo pisze: Panowie ( I Panie oczywiscie) w tej zabawie trzeba mieć jeja ze stali. Jakbym za poprzednimi radami z forum poszedł w HOLD a się nie wyprzedal ... :). Ale biorąc pod uwagę ze tak czy inaczej na plusie nie można narzekać. Osobiście jestem wśród czekających na 85
Znam ten ból, podobnie zrobiłem z IOTA

Ahr
Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 299
Reputacja postu: 
0

Postautor: Ahr » czwartek, 21 grudnia 2017, 11:42

@Ishias, o pieniadzach sie nie wypowiem, marna prowokacja, odpowiem tylko lakonicznie: nie stracilem

@Lordvoodoo, nie ma co gdybac, ale trzeba patrzec trzezwo, ja przez przerwe techniczna BB nie moglem skasowac oferty na sprzedaz BCH i w momencie zalogowania ktos juz kupil moje BCH, niesmak pozostal, ale to inna sytuacja, bo miales wplyw na swoja sprzedaz.

Osobiscie odradzam kupowanie Liska na tym poziomie, jesli nie zaladowaliscie sie ponizej 20$ to nie ladujcie sie powyzej 22$, dlaczego? ano dlatego, ze jestesmy w trendzie spadkowym na BTC. Na LSK 1h pokazuje, ze jestesmy w korekcie mimo dosc malych wahan na BTC, jesli juz ktos chce podjac ryzyko, a ryzyko jest bardzo wysokie to zakladalbym pozycje na 22$ przy dobrych wiatrach BTC

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: pikej123 » czwartek, 21 grudnia 2017, 11:47

Team Liska właśnie wypuścił Lisk Nano 1.3.1, może jednak faktycznie 100 zł dzisiaj pęknie

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Makaveli455 » czwartek, 21 grudnia 2017, 12:19

Ustabilizował się, myślę że będzie podobnie jak wczoraj, cały dzień w miare równo i w nocy lub jutro nad ranem znów poszalejemy :P

Początkujący
Reputacja: 11
Reputacja postu: 
1

Postautor: eye664 » czwartek, 21 grudnia 2017, 12:20

Wbiję kij w mrowisko i napiszę, że LISK to gniot i na tle konkurencji co najmniej pół roku do tyłu a obecna cena to czysta spekulacja. Stratis będzie miał sidechains w wersji aplha w tym roku i niedługo potem smart kontrakty, a Lisk pokaże wtedy nową "stronkę" i logo.

Nie wątpię w Liska, ale obecna cena to czysty hype.

Początkujący
Reputacja: 16
Reputacja postu: 
0

Postautor: lisek » czwartek, 21 grudnia 2017, 12:49

To sprzedaj liska póki drugi i załaduj sie starris

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Makaveli455 » czwartek, 21 grudnia 2017, 12:52

Już myślałem, że dobijemy a tu niezły wkręt. Ładnie się nami bawią :D

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1765
Reputacja postu: 
0

Postautor: Dovakhiin » czwartek, 21 grudnia 2017, 12:57

pikej123 pisze: inwestorzy odwrócili się od bitcoina
aktualnie walczą o dołek aby zapakować się przed forkami :)

Początkujący
Reputacja: 438
Reputacja postu: 
0

Postautor: Ishias » czwartek, 21 grudnia 2017, 13:12

Dovakhiin pisze:
pikej123 pisze: inwestorzy odwrócili się od bitcoina
aktualnie walczą o dołek aby zapakować się przed forkami :)
Masz daty forków na bitku bo nie śledze akurat tego

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: mirsta » czwartek, 21 grudnia 2017, 13:36

może być płacz bo szaleją waluty z mniejsza kapitalizacją.Mnie osobiście wzrosty zaskoczyły nie liczyłem na taką ścianę

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1765
Reputacja postu: 
0

Postautor: Dovakhiin » czwartek, 21 grudnia 2017, 14:30

spekuluję, że do jutra rana 110-120 zł :D patrząc na to co się dzieje jest to prawdopodobne..

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0

Postautor: Animus » czwartek, 21 grudnia 2017, 14:48

Teraz zdrowa korekta i wracamy w górę ;)

Wróć do „Lisk”