Lisk Airdrop

Początkujący
Reputacja: 150
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Lisk Airdrop

Postautor: emdecha » piątek, 22 listopada 2024, 00:28

Lisk Airdrop oficjalnie się rozpoczął i wiąże się z nim wyjątkowa okazja, aby zdobyć swoją część z 15 milionów tokenów LSK, które są do zdobycia, poprzez aktywne uczestnictwo w ekosystemie Lisk.

Aby wziąć udział w Lisk Airdrop, musisz spełnić co najmniej dwa z poniższych kryteriów :

Wypełnij test CAPTCHA (standardowa kontrola CAPTCHA antyspamowa).
Posiadaj co najmniej 30 obserwujących na X.
Posiadaj konto Discord utworzone przed 1 czerwca 2024 r.
Posiadać konto GitHub utworzone przed 1 czerwca 2024 r.
Posiadaj Paszport Gitcoin z unikalnym wynikiem Humanity Score wynoszącym ponad 20 .
Zweryfikuj swoje konto w Base .

Uzyskaj dostęp do portalu Lisk Airdrop :
Odwiedź oficjalną stronę Lisk Airdrop za pośrednictwem Lisk Portal . Będzie ona służyć jako Twoje centrum do wykonywania zadań, śledzenia punktów i odbierania nagród.

https://portal.lisk.com/airdrop

W Portalu Lisk połącz swój portfel, aby rozpocząć. Jeśli nie masz jeszcze portfela, możesz użyć dowolnego portfela zgodnego z EVM , takiego jak MetaMask.

Obrazek
Obrazek

Zweryfikuj swój profil w Gildii :
Kliknij przycisk Verify with Guild i zaloguj się do Guild za pomocą tego samego portfela, którego użyłeś do uzyskania dostępu do portalu airdrop. Należy pamiętać, że monit o zalogowanie może pojawić się po minucie lub dwóch.

https://guild.xyz/lisk

Po zalogowaniu kliknij „ Dołącz do gildii ”, a następnie wybierz „ Sprawdź dostęp do dołączenia ”, aby kontynuować.
Obrazek
Obrazek

Wprowadź kod polecający :
Dołączając, możesz użyć kodu polecającego HVAms8, jeśli nie otrzymałeś go od znajomych.
Obrazek

Zacznij zbierać punkty:
Obrazek

Gdy Twój portfel zostanie połączony, a Twój profil zweryfikowany, przejrzyj listę dostępnych zadań na swoim pulpicie. Wykonuj zadania, aby zdobywać punkty, które później zostaną zamienione na nagrody LSK.

Pod koniec airdropu 1000 najlepszych uczestników z największą liczbą punktów zostanie hojnie nagrodzonych za swoje osiągnięcia. Nagrody zostaną rozdzielone na podstawie rankingów, przy czym wyższe rangi zapewnią większe nagrody.

Kiedy nastąpią wypłaty?
Główne nagrody za Lisk Airdrop zostaną rozdane pod koniec Sezonu 1, zaplanowanego na Q1 2025. Jednak Supertasks pozwalają odblokować tokeny LSK w trakcie kampanii, z dwutygodniowymi wypłatami opartymi na punktach zdobytych w tych okresach.

Powodzenia!

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Lisk Airdrop

Postautor: Kobukai » niedziela, 24 listopada 2024, 17:28

U mnie zatrzymju sie na : spelnij wymagania. 2/9 wymagan sprawdzonych. Za chwile znowu wszystko od poczatku jak wlacze. Nie wiem czy to problem bo nie moge sie wbic czy cos innego? Moze ktos pomoc?

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Lisk Airdrop

Postautor: Kobukai » czwartek, 28 listopada 2024, 21:54

Już sobie poradziłem. Ale dziękuję za las odpowiedzi :D :D :D

Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
Mam jeszcze jedne pytanie. Posiadam na adresie w sieci ETH liski i tak samo na tym samym adresie ale w sieci LISK tez mam liski. Jak przelac te Liski z sieci ETH na siec LISK?

Weteran
Reputacja: 437
Reputacja postu: 
0

Lisk Airdrop

Postautor: adamu79 » piątek, 29 listopada 2024, 14:45

Kobukai pisze: czwartek, 28 listopada 2024, 21:55Jak przelac te Liski z sieci ETH na siec LISK?
tak
Spoiler:
Aby wymienić kryptowalutę LISK z sieci ERC-20 na sieć LISK network, możesz skorzystać z poniższych kroków:

Zidentyfikuj odpowiedni most (bridge): Musisz znaleźć most, który umożliwia transfer tokenów z sieci Ethereum (ERC-20) do sieci LISK. Wiele platform oferuje takie usługi, więc warto poszukać rekomendacji.

Zainstaluj portfel: Upewnij się, że masz portfel, który obsługuje zarówno tokeny ERC-20, jak i LISK. Możesz użyć portfela, który wspiera obie sieci.

Przygotuj tokeny do transferu: Przenieś swoje tokeny LISK z sieci ERC-20 do portfela, który będzie użyty do mostu.

Wykonaj transfer: Skorzystaj z wybranego mostu, aby wymienić swoje tokeny ERC-20 na LISK. Proces ten zazwyczaj wymaga podania adresu portfela w sieci LISK oraz potwierdzenia transakcji.

Sprawdź saldo: Po zakończeniu transakcji sprawdź swoje saldo w portfelu LISK, aby upewnić się, że tokeny zostały poprawnie przetransferowane.

Pamiętaj, że mogą występować opłaty za transakcje, więc warto to uwzględnić w planowaniu wymiany. Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz pomocy w konkretnych krokach, daj znać!
lub tak
Spoiler:
Aby wymienić kryptowalutę LISK zarówno w sieci Ethereum, jak i w LISK network, możesz skorzystać z kilku giełd kryptowalut, które obsługują te dwa środowiska. Oto kilka z nich:

Coinbase - Jest to jedna z najpopularniejszych giełd, która obsługuje LISK w różnych sieciach, w tym ERC-20.
Kraken - Ta giełda również oferuje możliwość handlu LISK i może wspierać transfery między różnymi sieciami.
KuCoin - Znana giełda, która często obsługuje różne pary kryptowalutowe, w tym LISK.
Napiwki:
TRX - THpBiGMumrAZz7KpJKBg5SyikJhDFXmoju
BTC - bc1qw402wv4zncxvsmrtkgy3reunyr70eqcdvtkpce

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Lisk Airdrop

Postautor: Kobukai » środa, 4 grudnia 2024, 16:59

Dziekuje. Mam tylko z tych 3 gield konto na Kucoin ale jest opcja tylko w sieci ETH

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Lisk Airdrop

Postautor: Kobukai » sobota, 14 grudnia 2024, 22:54

Mam jeszcze pytanie. Sterowałem LSK przez 14 dni i po zakończeniu stekowania po 14 dniach nie moge tych lisków przelac na portfel. Pisze stekowanie expired ale opcja unlocked jest kłódka? Minął już kolejny tydzień i nic się nie zmieniło? Moge tylko przedłużyć stekowanie.

Wróć do „Lisk”