@Pogromca @blink odnosnie LML - na kanale ostatnio Rysek stwierdzil, ze po haku cryptopii, musza poczekac, bo kazda ingerencja w LML spowodowalaby autodelist z biedabaja, a tego chca uniknac za wszelka cene, gdyz prace sa bardzo zaawansowane.
LML czeka wiec na liska i wyrok sadu, a wtedy nastapi ekspansja na inne gieldy (a rozmowy trwaja np. ...oin, nieszczesny ....wap) aby pozbawic biedabaja dosc duzego wolumenu
W przyszlym roku, po przejsciu na mainet, ruszy marketing GNY. Ekipa chce to zrobic z glowa, majac gotowy produkt, a nie wersje beta, czy wydumane marzenia scietej glowy
GNY/LML aby nie powtorzyc bledow, nie chce przenosic czy emitowac swoich tokenow na gieldach, ktore chca sie po prostu oblowic

Oczywiscie nie mozna stwierdzic co przyniesie przyszlosc i ktora gielda bedzie legitna, a ktora moze sie zawinac czy zostac haknieta, dlatego na wszystko dali sobie czas
Ja nie daje im fory, u mnie nie ma taryfy ulgowej i siedzac w GNY walcze z testnetem, za kazdym razem po aktualizacji, bombardujac siec swoimi nodami w celu znalezienia bledow i ich wyeliminowania
Glowny dev zawsze staje na bacznosc kiedy widzi moje wiadomosci

Maja ze mna ciezkie zycie