Postautor: Warson » wtorek, 16 stycznia 2018, 22:40
Warson
Postautor: BitVonZen » wtorek, 16 stycznia 2018, 22:47
BitVonZen
Postautor: GameCash » wtorek, 16 stycznia 2018, 22:57
Nawet mnie nie wkurwial kupilem wlasnie po 8zl i jestem obsrany bo boje sie ze do tylu spadnie ; (
Ten użytkownik powinien dostać Bana. To że znam team osobę z teamu liska i dawałem wam info ZAWSZE 1/2 dniowym wyprzedzeniem to źle? ZAWSZE sie sprawdzało . Ale że znam rząd w koreii i chinach nigdy nie pisałem czyli po prostu kłamiesz i głosisz propagande. Dzis czarny dzien na rynku krypto i takiego spadku az takiego nikt chyba nie przewidział . A i nigdy od nikogo kasy nie chciałem za pomoc BA dawałem wam info 1/2 dni wczesniej i 100% pozniej sie sprawdzało co do teamu liska. ALE OBECNA CENA NIC NIE MA Z TEAM LISKA BTC POLECIAL NA PYSK tego to nawet wróżbita maciej nie przewidział .BitVonZen pisze:To Ty nie wiesz ze kolega Game i niektorzy inni znają GRUBASÓW i to co rząd Korei czy Chin zrobi jutro czy za tydzien? Oni wszystko wiedzą. Jak mu wyslesz100 lisk to Ci powie jaki kurs bedzie jutro czy za tydzien tak 50/50lisk-2207 pisze:Ludzie którzy tu piszą że przepowiadali spadki są po prostu śmieszniTo oczywiste że w krótkim czy dłuższym terminie spadki nadejdą, wiec nie uważajcie się za wybitnych analityków pisząc o prognozowanych spadkach- wzrostach ;D
Dodano po 24 sekundach:To Ty nie wiesz ze kolega Game i niektorzy inni znają GRUBASÓW i to co rząd Korei czy Chin zrobi jutro czy za tydzien? Oni wszystko wiedzą. Jak mu wyslesz 100 lisk to Ci powie jaki kurs bedzie jutro czy za tydzien tak 50/50lisk-2207 pisze:Ludzie którzy tu piszą że przepowiadali spadki są po prostu śmieszniTo oczywiste że w krótkim czy dłuższym terminie spadki nadejdą, wiec nie uważajcie się za wybitnych analityków pisząc o prognozowanych spadkach- wzrostach ;D
GameCash
Postautor: Kopdzio » wtorek, 16 stycznia 2018, 22:58
Kopdzio
Postautor: goldmen69 » wtorek, 16 stycznia 2018, 22:59
goldmen69
Postautor: GameCash » wtorek, 16 stycznia 2018, 22:59
GameCash
Postautor: rafgoo » wtorek, 16 stycznia 2018, 23:18
rafgoo
Postautor: goldmen69 » wtorek, 16 stycznia 2018, 23:19
goldmen69
Postautor: BitVonZen » wtorek, 16 stycznia 2018, 23:38
Juz ochłonołeś? z nikogo sie nie smieje, czasem tylko z takich jak ty, czytam wszystkie wątki crypto szczegolnie dot. crypto na BB i Ciebie ostatnio widze najczesciej czy to lisk czy game czy inne. Ochłoń . Jutro bedziemy kupowac po 8 a pojutrze sprzedawac po 140. PozdrawiamGameCash pisze: Ale jeżeli ty znasz osoby z rządu chinskiego mogles podac 2 dni wczesniej info tak jak ja tutaj robilem ALE nie nie znasz bo jestes nikim i nie masz Zadnych znajomych nigdzie pustka samotny nerd. I jeszcze sie cieszysz z ludzi tutaj z nieszczęścia. Wiesz czym sie roznimy ? bo ja zawsze OSTRZEGAŁEM PESYMISTYCZNIE a ty po prostu KLAMIESZ i maniupulujesz i cieszysz sie ze ludzie tutaj potracili dużo kasy.
BitVonZen
Postautor: Gordon Gekko, » wtorek, 16 stycznia 2018, 23:44
Gordon Gekko,
Postautor: GameCash » wtorek, 16 stycznia 2018, 23:50
Jak kurs spadnie do 8zl to 45k mniej niż na początku dnia dzisiajGordon Gekko, pisze: Panie Jak będzie po 8 zł to strzał w łeb bo jak tak cenia spadnie to trzeba bedzie giełdzie chyba dopłacić :/ a tak na poważnie to jak spadnie do 8 zł to nie będzie wesoło dla wielu.
Wierze jednak ze w końcu panika sie skończy! Przede wszystkim to
zależy od nas. HOLD! Panowie HOLD! Mieliśmy startować do rebrandingu i cora z poziomu 130zł a nie z tego co było 3 miesiece temu :/ Hello! Także hold! Idzmy spac i snijmy jak to było miło po 130 zł ;/ I oby kurs wróciłtam jak najszybciej! HOLD 0- ide stad bo nie moge na to patrzec!
GameCash
Postautor: Jazda » wtorek, 16 stycznia 2018, 23:53
Jazda
Postautor: barteknowacki » wtorek, 16 stycznia 2018, 23:55
barteknowacki
Postautor: EZEZ » środa, 17 stycznia 2018, 00:44
Czytalem, trzeba sprawdzić to info. Lsk team co chwile obecnie wypuszczja akualizacje porfela. Może to mieć chwilowy wplyw na kurs, najwyzej każą wszystkim od nowa założyć portfel i wygenerować nowe bezpieczniejsze klucze.
EZEZ
Postautor: Ishias » środa, 17 stycznia 2018, 07:52
Ishias
Postautor: zelundl » środa, 17 stycznia 2018, 08:04
zelundl
rafalg690
Postautor: goldmen69 » środa, 17 stycznia 2018, 08:57
goldmen69
Postautor: M_teusz » środa, 17 stycznia 2018, 09:07
M_teusz
Postautor: GameCash » środa, 17 stycznia 2018, 09:49
Jeżeli mają ograniczyć handel w Chinach to kto wie....zreszta nie komentuje plotek bo w ciągu 2 dni 10 wersji słyszałem.
GameCash
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).