Chcialbym was zaprosic do moim zdaniem dobrej gry, w ktorej mozna zarobic i czasami nawet wiecej niz co nie co.
Sama gra jest banalnie prosta lecz pozwolilem sobie na stworzenie mini wersji poradnika abyscie mogli rozpoczac
swoja przygode z zarabianiem BTC jednoczesnie swietnie sie bawiac. Gra polega na codzienniej pracy (zakladka WORK)
ale rowniez na otwieraniu wlasnego biznesu/zwiedzaniu mapy 3D w poszukiwaniu skrzyn, ktore po otwarciu zamieniaja sie
w GOLD, ktore za sztuke kosztuje w granicach 1.5 $ do +/- 3$. Oczywiscie nie trzeba grac w podstawowy sposob, mozna
rowniez zainwestowac swoje BTC i oczekiwac wzrostu ceny golda na gieldzie ( odnotowalem codzienne skoki).
Minimalna wplata/wyplata jest na poziomie 0.01 BTC ktore tak naprawde przy dobrym kursie GOLDA
mozna uzbierac w zaledwie 3/4 dni. Aby moc pracowac lub zwiedzac mape potrzebna jest nam ENERGIA, odnawia sie ona w ilosci 1
Energii na godzine w standardowym trybie i kupujac ekwipunek/spozywajac poarm/palac cygara/pijac drinki mozna ja odnowic jak
i przyspieszyc jej regeneracje co pozwoli nam na jeszcze szybsze zdobywanie golda. Zarabiac mozna rowniez w programie partnerskim
i tu takze na kilka sposobow, poniewaz mozna swojego poleconego sprzedac/wypozyczyc za GOLDA. Gra jest na tyle ciekawa ze do tej pory
zarejestrowanych jest mniej niz 1000 uzytkownikow, a potencjal zarobkowy jest dosc spory zwlaszcza dzieki zmianie kursu GOLDA zaleznej
od ilosci sprzedanego/kupionego GOLDA przez uzytkownikow.
Powiem wam jeszcze, ze ceny golda ostatnio rosna jak na drozdzach- kilka dni temu cena 1 GOLDA wahala sie na poziomie
1,5$ dzis to juz ponad 3,30$ wiec oplaca sie chocby zainwestowac wlasnie w ta galaz gospodarki wewnetrznej gry.
Ogolnie jestem nowy na forum i wiem, ze wyglada to jak spam w formie reflinka ale stwierdzilem, ze pozwole sobie na taki post
z reflinkiem poniewaz szukam ludzi do stworzenia malej piramidki. Jezeli ktos jest zainteresowany i ma pytania to chetnie
udziele pomocy w tym temacie. Polecam rowniez wrzucenie tu swojego refa w poscie pod tym tematem abysmy wszyscy mogli
zarobic na kolejnej osobie.
Ogolnie nie trzeba w gre inwestowac zeby pierwsze 0.01 BTC zdobyc po okolo tygodniu - max 2 jezeli ktos stawia na reinwestycje
co oczywiscie sie oplaca.
Tu moj reflink
www.GoldSmugglers.com/?i=73
A tu podobna gra z tym ze zarabia sie w Euro i PLN ( jest mozliwosc wymiany na BTC przez posrednika)
i takze jestem sklonny udzielic pomocy na PW lub w tym temacie. Po 5 dniach aktywnej gry +12 zl dopisane do rachunku

Tu link do Terra1700 ( take wrzucajcie swoje refy bo jest mozliwosc stworzenia piramidki)
http://www.Terra1700.com/index.php?i=470274
To by bylo na tyle.
Wrzucam refa i zachecam do wrzucania swoich refow w odpowiedziach ( Stworzymy Piramide)
Napisalem w dziale gieldy poniewaz obie gry opieraja sie glownie na gieldzie.
Pozdrawiam
PoZdRaWiAm