Pomoc

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Pomoc

Postautor: seba.stec76 » niedziela, 26 stycznia 2025, 19:51

Pomocy.Wpłaciłem środki przez paybis (Ethereum )na coinbase wallet.Środki zostały pobrane a w chwili obecnej chciałbym je wypłacić.Czy ktoś pomoże nie wiem jak to zrobić.

Weteran
Reputacja: 437
Reputacja postu: 
0

Pomoc

Postautor: adamu79 » niedziela, 26 stycznia 2025, 22:58

Nie do końca rozumiem. Kupiłeś krypto tylko po to by zapłacić prowizję i po chwili sprzedać?
Jeżeli nie możesz sprzedać ETH bezpośrednio poprzez Coinbase wallet to wyślij to z tego walleta tam gdzie będziesz mógł sprzedać (giełda, kantor)
Napiwki:
TRX - THpBiGMumrAZz7KpJKBg5SyikJhDFXmoju
BTC - bc1qw402wv4zncxvsmrtkgy3reunyr70eqcdvtkpce

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Pomoc

Postautor: seba.stec76 » poniedziałek, 27 stycznia 2025, 09:24

Wysłałem pieniądze z myślą że gas kryptowalutowy jest potrzebny do wypłaty usdt które chyba? posiadam.Ale chyba to było oszustwo firmy pomagającej odzyskać pieniądze kancelaria lex-us".Kupione ethereum zostało zamienione i nie wiem co dalej robić.Wysłałbym foto tylko tutaj chyba się nie da.
Z góry dziękuję

Weteran
Reputacja: 437
Reputacja postu: 
0

Pomoc

Postautor: adamu79 » poniedziałek, 27 stycznia 2025, 12:39

Prośba na przyszłość by dokładnie (krok po kroku) opisać sytuację. Nie jesteśmy tutaj wróżkami, a klarowne przedstawienie problemu pomaga znacznie w udzieleniu szybkiej i klarownej odpowiedzi.

Skoro nie widzisz usdt w portfelu to zapewne padłeś ofiarą oszustwa. A kancelarie "odzyskujące środki" to kolejni oszuści powiększający Twoją stratę.
Napiwki:
TRX - THpBiGMumrAZz7KpJKBg5SyikJhDFXmoju
BTC - bc1qw402wv4zncxvsmrtkgy3reunyr70eqcdvtkpce

Wróć do „Ethereum”