z góry przepraszam za wszystkie błędy i za moją ułomność w temacie kryptowalut.
Historia wydaje dla mnie się już być skazana na porażkę ale spytam jeszcze tutaj, bardziej obeznanych ludzi w tym temacie. Otóż zgromadziłem na MyEtherWallet sumkeę w postaci okolo 0.13ETH za co chciałem kupić sobie giftcardy z allegro itp. na stronie Bitrefill.
Generalnie okno z informacjami do transakcji wyglądało tak jak na screenie: . I tutaj ważna informacja iż id portfela skopiowałem (nie przepisywałem ani nic w tym stylu) i wkleiłem to w transakcje na MyEtherWallet. Przy skopiowaniu kwoty transferu ETH wyskakiwała mi informacja o braku wystarczających funduszy (ale przy zmianie na nie ważne jak małą sumę i tak wyskakiwał ten błąd - oczywiście po kliknięciu przycisku wyślij moje pieniądze zostały przesłane. Na MyEtherWallet zniknęły pieniądze (saldo wynosi równo 0 ETH) natomiast w historii przelewów jest inny adres na który przelane zostały środki (0x9c532d971a02E80856520E83C1Bcf8830ABeF446). Pisałem do supportu Bitrefilla i twierdzą, że nie jest to ich adres.
Z tego co czytałem to jeśli dałbym za małą ilość gas to kwota wróciłaby na portfel (minus koszt pracy), a tu dziwna sprawa bo ETH przelało się na randomowe konto. Czy jest jeszcze szansa, że moje środki wrócą na konto?
Zamieszczam również link do tego przelewu: https://www.ethvm.com/tx/0xf5783942e71e2fedeabe86dc03edcd2fc0b14d9cede907de7767e283e4d4a573
Dziękuję za jakąkolwiek pomoc w tej sprawie