Gas limit (myetherwallet)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1194
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: Kluka » wtorek, 5 grudnia 2017, 13:24

Witam, myetherwallet uzywalem w sumie po raz 2-gi i zapomnialem zmienic Gas limit ze standardowych 21k. Wysylalem tokeny. Mniejszy testowy przeszedl bez problemu ale wieksze 2 utknely :( wisza od 1.5h, na bittrexie pisze ze ciagle 0 potwierdzen. Na jaki okres czekania powinienem sie nastawic? Czy moge cos teraz z tym zrobic jeszcze zeby szybciej przepchnac?

Dodano po 42 minutach 26 sekundach:
Wyslalem 2 srednie tranzakcje po jednej na polo i bittrex, tym razem z gas limit ustwionym na 200k. Na polo juz sie potwierdzila, na bittexie nie widac jej nawet jeszcze w pending... o co chodzi??
...idioci sie nie rodza, idiotow kreuja media...

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja: 39
Reputacja postu: 
1

Postautor: RafaelGrey » wtorek, 5 grudnia 2017, 13:49

Wiele osób tak ma, wiec to chyba coś z Bittrexem. Ja mam (623 block confirmations) a na Bittrexie 0/36 i wisi.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1194
Reputacja postu: 
0

Postautor: Kluka » wtorek, 5 grudnia 2017, 14:08

@RafaelGrey, ok, dzieki. W sumie masz racje Myslisz ze trzeba zalkadac ticketa czy czekamy? Ja mam problem z omg i tenx, po drugim watku widze ze Ty dokladnie to samo.. a jezeli chodzi o bittrex to orientujesz sie ogolnie jakis problem jest czy tylko z tymi 2ma? Widze ze ludzie cos zaczynaja narzekac na twiterze. Ehh nie moge sie dexow doczekac :roll: kurcze mozna bylo obadac przed wplata... :evil: dobrze ze to "tylko 1/3"

Dodano po 7 minutach 13 sekundach:
ok widze ze obydwa sa obecnie Wallet Offline - Routine Maintenance :evil:

Dodano po 51 sekundach:
https://www.bittrex.com/status
...idioci sie nie rodza, idiotow kreuja media...

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: manticore112 » niedziela, 10 grudnia 2017, 19:50

Ja się podłącze do tematu. Czy można zmienić fee tranzakcji która wisi? Czytałem że przy btc to możlwe a jak jest to w ethereum. Mam to samo co kolega z tym że z tokenem MCAP dałem standardowe fee przy wypłacie i tak wisi już prawie tydzień(od 4.12.17 od 8:40) Robiłem przelew z c-cex na mew. Ale support milczy nie odpisuje na wiadomości w utworzonym tickecie. a piszę do nich codzoennie.
Czy ktoś wie jak długo transakcja może wisieć bez potwierdzeń??

I jeszcze jedno czy istnieje gdzieś accelerator potwierdzeń eth jak w przypadku btc?

Początkujący
Reputacja: 3
Reputacja postu: 
0

Postautor: emtec777 » niedziela, 10 grudnia 2017, 21:08

Macie szczęście, że w ogóle na bittrexie wam pokazuje, że płatność w drodze. Ja od wczoraj czekam i nie ma nic mimo
Confirmations 3681. Dobrze, że to bardzo mała suma była.

Wróć do „Ethereum”