Drobnostka z minimalna wyplata

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: Reiko » niedziela, 3 września 2017, 19:52

Jestem w tym zielony, zobaczylem ze mozna zarabiac na kryptowalutach z filmiku. Jak dziala gielda -znam sie na tym dobrze, ale kopanie to tylko wlaczam i nic mnie wiecej nie interesowalo i o bozym swiecie kopania nie wiedzialem. Az nastapil pierwszy problem.

Chodzi o strone eth.nanopool.org - tam kopie.

Z tego filmiku robilem wszystko :

Mam aktualnie 0.186 ETH. Minimalna wyplata to 0,2 wiec chcialem to zmienic. Jednak gdy to robie to musze wprowadzic e-mail(haslo) workera, nic wczesniej o czyms takim nie slyszalem. Na filmiku widac ta tabelke gdzie zmienia sie minimum payout w 8:10 .

W minerze mam wszystko ustawione tak jak na filmiku 2:37. Oczywiscie adres portfela i nazwa robotnika ustawiona swoja. Wyczytalem ze ten "email" pracownika ma byc napisany zaraz po tym. Ale jak konkretnie? bo ja mam tam tylko *AdresPortfela*.*nazwa* i potem -epsw x potem mode i ethi. Jak to konkretnie napisac bo ten miner to wydaje mi sie tak krucha rzecz ze jedna rzecz zle wpisze i wszystko pieprznie. Pomoze ktos co musze zrobic zeby ustawic ten e-mail i gdzie go wpisac zeby to wszystko hulalo i zeby szlo ustawic ta minimalna wyplate spokojnie? :| :idea:

Początkujący
Reputacja: 42
Reputacja postu: 
1

Postautor: jurban » poniedziałek, 4 września 2017, 09:35

Wygeneruj sobie plik bat na stronie https://eth.nanopool.org/help, wpisz tam email, zacznij kopać i po chwili powinieneś mieć możliwość zmiany ustawień.

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: Reiko » poniedziałek, 4 września 2017, 17:44

Mogles powiedziec ze sie ilosc zresetuje ;d.

Do zamkniecia.

Wróć do „Ethereum”