slasta pisze: ↑ czwartek, 10 grudnia 2020, 12:13Niczego wam nie zabraniam, po prostu uważam że jeśli dba się o swój wizerunek to takich rzeczy nie powinno się pisać. Jeśli zdarzyła się wtopa, a może się trafić nawet najlepszym, i sprawa została upubliczniona to wziąć na klatę popełniony błąd czy niedopatrzenie, przeprosić , zaproponować rekompensatę, tu dla was plus, i na tym temat zakończyć. Publiczne szukanie wymówek i usprawiedliwianie się nie powinno mieć miejsca.
Dla mnie ktoś jest pracownikiem firmy albo nim nie jest. To jakie macie macie wewnętrzne relacje jest dla mnie bez większego znaczenie.
A ja uważam że wolę moją szczerość zamiast bełkotu marketingowego. Zawsze biorę na klatę, piszesz oczywiste rzeczy jako podpowiedź że ktoś powinien to robić, komuś kto to robi.
To nie były wymówki a pokazanie jak działa to realnie, nawet nie odpisywałem w swoim wątku a tłumaczyłem konkurencję gdybyś nie zauważył.
Uważam że Ty powinieneś przeprosić za pierwszy post który dałeś, a co do samego minusowania to już kiedyś pisałem że jeśli starzy użytkownicy się minusują to pokazują brak szacunku do miejsca w którym są. Nigdy nie zdarzyło mi się użyć minusa do osoby która jest parę lat na forum.
Kończę polemikę, pozdrawiam i pogodnego dnia życzę.