Specyfikacja:
Czerwone PCB & Czerwone anodowane aluminiowe radiatory i czerwona dioda LED.
Średnia prędkość hashowania = 2.3Gh/s per unit.
Wspierane przez cgminer, bfgminer, linux, ubuntu & windows
Link do moich wcześniejszych zamówień usb erupterów nr 1, 2, 3, 4, 5
Witam
Tym razem zbieram na min 100 szt. redfury BF1 USB minerow. Wysyłka do mnie ma nastąpić w środku przyszłego tyg i w kolejnym już bym wysyłał do was.
Jeśli wasze huby dawały rade z erupterami z tymi też nie powinno być problemu

Cena za 1-9szt to 0.74 BTC + jednorazowa opłata za wysyłkę kurierem 0.05 BTC czyli np ktoś chce 5 szt to płaci 3.7 + 0.05 = 3.75 BTC a jak 1szt. to łącznie z wysyłką 0.79 BTC
10szt. i więcej = cena 0.73 dostawa gratis (na terenie PL), czyli cena za 10szt to 7.3 BTC łącznie z wysyłką = prędkość hashowania 23gh/s +- pobor ok 25-30w

Paczki dostarcza firma kurierska DPD lub UPS - Można sobie wybrać, jeśli nie otrzymam żadnej informacji to wysyłam firmą DPD
Wysyłka za granicę np do UK to obecnie 0.29BTC. Do innych krajów proszę o PM z adresem wtedy podam dokładne koszty wysyłki.
Możliwy jest również odbiór osobisty w Otwocku bez dodatkowych kosztów.
czas realizacji -> tak jak pisałem wyżej czyli za ok 2tyg od teraz (1 pazdziernik, 2013) będą u was zakładając, że do niedzieli może troche później uzbieramy chętnych na min. 100 szt.
Kłopotów nie przewiduje jak z zamówieniem nr 5. Powinno być jak wcześniej zamówienia nr 1-4 bo nie będzie to obsługiwane przez pocztę

Do czasu uzbierania chętnych na wszystkie 100szt. jest możliwość zwrotu bitków minus fee 0.0001
<------------------>
Jeśli ktoś jest chętny na zakup to można wpłacać na adres podany poniżej:
1oV9rXeVopiQ2j2CHhsq2T98kT7e7xH64
Po dokonaniu wpłaty proszę o PMke z id transakcji (wpłaty proszę dokonywać z własnych adresów, których w razie problemów będziesz mógł użyć do podpisania wiadomości)
Jeśli dokonujesz wpłaty z kantoru, czyli adresu którego nie kontrolujesz polecam używać starego sposobu, czyli wysłanie mi PMki z prośbą o prywatny adres do wpłaty.
Instrukcja powinna pasować z erupterów z tym, że teraz zamiast -S erupter:all dodajemy -S bigpic:all (branch bfgminera bitfury lub oficjalnie od bfgminer 3.3.0) moze byc tez cgminer od 3.5.0
instrukcja win7:
http://forum.bitcoin.pl/post76217.html#p76217
instrukcja raspberrypi(raspbian) & debian
http://forum.bitcoin.pl/post76340.html#p76340