[RIP] MtGox - Dyskusja ogólna
- Dyskutant
- Reputacja: 11
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Re: MtGox - Dyskusja ogólna
ja nie moge sprawdzic statusu u siebie caly czas jest przeciazony serwer, kiedy bym nie wszedl
- Wygadany
- Reputacja: 65

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
cala kwota mojego claimu zaakceptowana, ne otwiera mi sie tylko lista wszystkich z powodu przeciazenia serwera. dobrze rozumiem ze narazie nic wiecej nei musze robic ?
get rich or die trying
- Moderator
- Reputacja: 220

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Możesz zrobić scena gdzie Ty widzisz, że twoja kwota jest zaakceptowana?
Polecam Złoto, srebro i diamenty za BTC Flyingatom.gold
- Weteran
- Reputacja: 2731

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Ja tez nie potrafie znalezc...
***** *** i konfederacje i kukiza
ONR to organizacja faszystowska
Ordo Iuris to finansowani przez Kreml fundamentaliści
BitFilar - kryptoemerytura.
quark.house - Twój własny, stacjonarny kantor krypto.
ONR to organizacja faszystowska
Ordo Iuris to finansowani przez Kreml fundamentaliści
BitFilar - kryptoemerytura.
quark.house - Twój własny, stacjonarny kantor krypto.
- Dyskutant
- Reputacja: 99
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
I ja nie potrafię, więc przyłączam się do prośby o screena. A Ci z Was, którzy mają zaakceptowaną, składali claima przez Krakena czy nie? I jeszcze jedno, czy składaliście stratę tylko BTC czy złotówki/USD również? Może póki co rozpatrzone są tylko te jedynie w BTC...
- Wygadany

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
ok wrzucam screena, sa 2 kolumny "na czarno" to ile zglosilem i obok zaznaczone "na czerwono " ile zaakceptowal kobayashi. jakby zjechac na dol strony to sa wartosci w btc zgodne z moim kontem przeliczone na jpy.
sugerowałem się tym postem na reddicie : https://www.reddit.com/r/mtgoxinsolvenc ... _accepted/
co oczywiscie nie oznacza ze cos dostane
to znaczy tylko ze syndyk potwierdzil prawdziwosc danych jakie zglosilem
sugerowałem się tym postem na reddicie : https://www.reddit.com/r/mtgoxinsolvenc ... _accepted/
co oczywiscie nie oznacza ze cos dostane

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
get rich or die trying
- Dyskutant
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
dzięki
Czyli nie zgłaszałeś straty PLN, a jedynie BTC...
- Wygadany

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Tak, tylko btc, z tego co kojarzę narazie rozpatrzono tylko takie claimyjagger3 pisze:dzięki
get rich or die trying
- Weteran
- Reputacja: 969
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0.0001 BTC
Logujecie się na https://claims.mtgox.com/ i sprawdzacie, czy macie trzecią opcję z obrazka.
Ponoć osoby, których roszczenie nie zostało jeszcze rozpatrzone nie mają tej opcji widocznej.

Ponoć osoby, których roszczenie nie zostało jeszcze rozpatrzone nie mają tej opcji widocznej.

- Dyskutant
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
a ja jestem jeszcze ciekawe, "czy,jak i kiedy" dobiorą się do ludzi, którzy w Polsce nadzorowali MTGOXA (bo przecież ktoś prowadził oddział polski i nadzorował polskie konto bankowe MTGOX). Tam przecież przewalały się ogromne kwoty, nawet w dni tuż przed zamknięciem MTGOX.com. I są ludzie, którym pieniądze "nie weszły" na konta GOXA, a pieniądze wysłali na konto bankowe mtgox w Polsce.
- Weteran
- Reputacja: 11213
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
@jagger3 dlatego niektórzy przebąkiwali o chęci procesowania się z polskim "oddziałem". Ale wątpię czy z tych przebąkiwań coś wyszło, bo pewnie byśmy usłyszeli. Wiadomo kto odpowiadał za tę polską część goxa, ale nie wiem czy ktokolwiek z forum ma z nim kontakt.
Ja złożyłem claima przez Krakena ze wskazaniem na BTC, a mimo to mój claim nie został jeszcze rozpatrzony (choć maila dostałem jak wszyscy).
Ja złożyłem claima przez Krakena ze wskazaniem na BTC, a mimo to mój claim nie został jeszcze rozpatrzony (choć maila dostałem jak wszyscy).
- Moderator
- Reputacja: 220

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Dzięki pm7, u mnie brak trzeciej opcji, więc czekam dalej. (roszczenia w PLN)
Polecam Złoto, srebro i diamenty za BTC Flyingatom.gold
- Wygadany
- Reputacja: 119

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
u mnie też nic, wybrałam wypłate równowartości utraconych BTC w USD. PLN takze zgłosiłam.
- Dyskutant
- Reputacja: 11
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
u mnie nie ma takiej opcji, także czekać pozostaje
- Orator
- Reputacja: 250
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Dzięki PM, za screen z konta. U mnie też nie ma tego przycisku. Prawdopodobnie claimy robili na zasadzie albo same bity, albo sama waluta i pewnie na końcu salda łączone. Pożyjemy obaczymy. Cieszy zdecydowanie, że coś się tam jednak dzieje.
- Wygadany

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Syndyk chyba zajął także Tibanne oraz kawiarenkę grubasa ponieważ są one wliczone w mase upadłościową.
p.s ja zdecydowalam na wyplacenie bezposrednio w walucie nie w btc, więc darowałam sobie krakena posrednictwo który wyraźnie nadmienia że oni od wsyzstkiego się odżegnują w przypadku gdyby coś nawaliło po ich stronie w kwestii wypłat.
p.s ja zdecydowalam na wyplacenie bezposrednio w walucie nie w btc, więc darowałam sobie krakena posrednictwo który wyraźnie nadmienia że oni od wsyzstkiego się odżegnują w przypadku gdyby coś nawaliło po ich stronie w kwestii wypłat.
- Weteran
- Reputacja: 1038

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Tak mysle ze wszyscy jedziemy na tym samym wozku....
Po zalagowaniu sie i odpaleniu linka "List of acceptence or rejection for all claiments" dostaje zwrotnie info: "The server could not be contacted or returned an error. This could be due to very high traffic, network issues or ongoing maintenance. Please try again later." i tak juz 2 miechy...
Raczej pozostaje nam czekac chyba ze ktos chce osobiscie sam roszczenia na wlasna reke toczyc....
Po zalagowaniu sie i odpaleniu linka "List of acceptence or rejection for all claiments" dostaje zwrotnie info: "The server could not be contacted or returned an error. This could be due to very high traffic, network issues or ongoing maintenance. Please try again later." i tak juz 2 miechy...
Raczej pozostaje nam czekac chyba ze ktos chce osobiscie sam roszczenia na wlasna reke toczyc....
DASH OFFICIAL WEBPAGE - najbardziej innowacyjna kryptowaluta.
Dash Masternode Hosting Service
Dash Core Group Member
Dash Masternode Hosting Service
Dash Core Group Member
- Wygadany

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
To nic nie da bo i tak sprawa jest rozpatrywana jako pozew zbiorowy więc indywidualne roszczenia nic nie dzadzą.
Ciekawy jest fakt że bitcoin w japonii został oficjalnie przyjęty jako waluta więc i kwestia rozpatrywania tego przez syndyk i sąd będzie zgoła odmienna, bo przez ostatnie miesiące mieli problemy z interpretacją prawną.
Pewnie to potrwa jeszcze jakkolwiek.
Ciekawy jest fakt że bitcoin w japonii został oficjalnie przyjęty jako waluta więc i kwestia rozpatrywania tego przez syndyk i sąd będzie zgoła odmienna, bo przez ostatnie miesiące mieli problemy z interpretacją prawną.
Pewnie to potrwa jeszcze jakkolwiek.
- Dyskutant
- Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Głupia sprawa zapomnialem hasła
tj. hasło pamiętam ale do mtGoxa z tym, że było niezgodne z wymogami poprawnego hasła do claimów no i czasu trochę minęło i nie pamiętam. Próbowałem się dostać przez opcję "nie pamiętam hasła" ale potrzebuje odpowiedzieć na pytanie pomocnicze :/ i teraz nie wiem:
Czy rozróżniają duże i wielkie litery w odpowiedzi. Czy moze mam konto zablokowane. Jest jakaś możliwość innego odzyskania dostępu? Bo na stronie nie widzę :/
Edit: Ok przypomniałem sobie hasło =.=
Btw widze, że chyba można handlować claimami bo mogę je przenieść na inną osobę

Czy rozróżniają duże i wielkie litery w odpowiedzi. Czy moze mam konto zablokowane. Jest jakaś możliwość innego odzyskania dostępu? Bo na stronie nie widzę :/
Edit: Ok przypomniałem sobie hasło =.=
Btw widze, że chyba można handlować claimami bo mogę je przenieść na inną osobę
Nie śpię bo pilnuje bitcoina