[UDZIAŁY] oferty ASIC 400GH dyskusja i sprawy techniczne
- Weteran
- Reputacja: 652

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Re: [UDZIAŁY] oferty ASIC 400GH dyskusja i sprawy techniczne
tak nr 4
“U.S. Empire will either lose Ukraine to Russia, or fail to win Taiwan from China — or both”
Всем похуй
Всем похуй
- Weteran

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
opłaty na prąd są wszystkie, pouzupełniam wg tygodni podłączenia.
“U.S. Empire will either lose Ukraine to Russia, or fail to win Taiwan from China — or both”
Всем похуй
Всем похуй
- Weteran

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
kop nr 4 oplaty na prad nie pobiera sie i czas jej pracy liczony jest od dzisiaj dopiero.
Всем похуй
Всем похуй
- Początkujący
- Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Witam
Jestem jak najbardziej za fuzją , mam po 3 udziały w 7 i 8
ps.
lenny l3sny kawal dobrej roboty
Jestem jak najbardziej za fuzją , mam po 3 udziały w 7 i 8
ps.
lenny l3sny kawal dobrej roboty
- Weteran

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
ja tam tylko psułem 
podziękowania za zorganizowanie rozliczen naleza się wyłacznie lenny'emu i rav3nowi.
można powiedzieć, że dzisiaj zaczyna sie nowy rozdział. nic nie stoi na przeszkodzie, zeby w dowolnym momencie połączyc wszystko pod jednym adresem z technicznego punltu widzenia bo wszystko co wykopane z osobna i tak sie przeleje i zsumuje.

podziękowania za zorganizowanie rozliczen naleza się wyłacznie lenny'emu i rav3nowi.
można powiedzieć, że dzisiaj zaczyna sie nowy rozdział. nic nie stoi na przeszkodzie, zeby w dowolnym momencie połączyc wszystko pod jednym adresem z technicznego punltu widzenia bo wszystko co wykopane z osobna i tak sie przeleje i zsumuje.
Всем похуй
Всем похуй
- Wygadany
- Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
To brakuje nam jeszcze tylko oficjalnego głosowania za utworzeniem jednej kopalni.
- Weteran

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
najlepiej osobiście w jakims lokalu 
aczkolwiek wydaje mi sie ze glosowanie jest zbędne bo koparki kopią równomiernie, fuzja uprości sprawę i bedziemy kopac pod jednym adresem. pozostaje jedynie kwestia koparki nr 4 i ewentualnego zadoscuczynienia od KnC ale to da sie rozwiązać jesli wogóle cokolwiek da sie uzyskac. 2 inne koparki spoza kopalni w tym moja nadal w serwisie.

aczkolwiek wydaje mi sie ze glosowanie jest zbędne bo koparki kopią równomiernie, fuzja uprości sprawę i bedziemy kopac pod jednym adresem. pozostaje jedynie kwestia koparki nr 4 i ewentualnego zadoscuczynienia od KnC ale to da sie rozwiązać jesli wogóle cokolwiek da sie uzyskac. 2 inne koparki spoza kopalni w tym moja nadal w serwisie.
Всем похуй
Всем похуй
- Wygadany
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
No to click i połączone.
Podaj adres na którym wszystko będzie kopać
Podaj adres na którym wszystko będzie kopać

- Weteran

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
w kazdej chwili. jak mówie, to tylko formalnosc. wszystkie kopią razem tyle, ze na różne adresy.
czeka nas tylko przeprowadzka z biura do serwerowni kilku najbardziej problematycznych...
czeka nas tylko przeprowadzka z biura do serwerowni kilku najbardziej problematycznych...
Всем похуй
Всем похуй
- Weteran
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Koparka nr 6 rozliczona:
https://blockchain.info/tx/06276019b3c5 ... 64550893c5, pobrane 2 opłaty za prąd (przy wcześniejszej wypłacie leśny nie pobrał)
Wszystkie koparki rozliczone. Następne rozliczenie 8 listopada.
https://blockchain.info/tx/06276019b3c5 ... 64550893c5, pobrane 2 opłaty za prąd (przy wcześniejszej wypłacie leśny nie pobrał)
Wszystkie koparki rozliczone. Następne rozliczenie 8 listopada.
- Weteran

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Uwaga
Zarządzam głosowanie w\s połączenia wszystkich 9 koparek.
W linku poniżej głosuja wyłącznie głosujący przeciwko połączeniu.
prosze wkleić nicka, liczbe udzialów i słowo 'przeciw'. Inne głosy będą uznane za nieważne. wszelkie inne komentarze będa usuwane poza moim przypomnieniem o otwartym głosowaniu około 1-2 razy dziennie aż do zamknięcia głosowania.
W razie zebrania głosów większości udziałów w koparce nie zotanie ona objeta połączeniem.
Głosowanie jest otwarte od tej chwili az do zamknięcia w piątek 08 listopada godz 15.00.
głosowanie
Zarządzam głosowanie w\s połączenia wszystkich 9 koparek.
W linku poniżej głosuja wyłącznie głosujący przeciwko połączeniu.
prosze wkleić nicka, liczbe udzialów i słowo 'przeciw'. Inne głosy będą uznane za nieważne. wszelkie inne komentarze będa usuwane poza moim przypomnieniem o otwartym głosowaniu około 1-2 razy dziennie aż do zamknięcia głosowania.
W razie zebrania głosów większości udziałów w koparce nie zotanie ona objeta połączeniem.
Głosowanie jest otwarte od tej chwili az do zamknięcia w piątek 08 listopada godz 15.00.
głosowanie
Всем похуй
Всем похуй
- Wygadany
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Czyli jeżeli jesteś na TAK to nie robisz nic i czekasz do 08.11 

- Weteran
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Zgadza sięCoinn pisze:Czyli jeżeli jesteś na TAK to nie robisz nic i czekasz do 08.11

- Orator
- Reputacja: 49
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
"przy wcześniejszej wypłacie" - tzn. że wcześniej była już jakaś wypłata z koparki 6? To jest pierwsza jaką ja dostałem z tej koparki więc wychodzi na to że ja nie dostałem jakiejś wcześniejszej wypłaty z tej koparki... Tym bardziej że koparka od początku wykopała zdecydowanie więcej niż to co teraz poszło na wypłatylenny pisze:Koparka nr 6 rozliczona:
- Weteran

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
koparka nr 6 wykopała znacznie więcej. niestety jak wspomniałem powyżej rozliczyłem przez pomyłke 6 i 7 razem w równej kwocie 9.05. wyrównalem z własnej kieszeni 2.35.
widzę, ze otrzymałes dywidendę z jednej tj nr 7. prawidłowo powinienes zatem dostac jeszcze 0.02715 co z przyjemnoscią przeleje.
widzę, ze otrzymałes dywidendę z jednej tj nr 7. prawidłowo powinienes zatem dostac jeszcze 0.02715 co z przyjemnoscią przeleje.
Всем похуй
Всем похуй
- Początkujący
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Czy da się jakoś sprawdzić na eligiusie ile koparka wykopała od samego początku pracy, a nie tylko 12 godzinne okresy?
- Weteran

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
pod jednym adresem jak rozumiem... niestety nie o ile wiem. być może ten nieczynny link podawałby takie info ale na razie jest tak:
Latest Payouts
No data available. (module temporarily disabled)
Latest Payouts
No data available. (module temporarily disabled)
Всем похуй
Всем похуй
- Wygadany
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Ale pusto tutaj, chyba wszyscy poszli kupować LTC 

- Weteran

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
ja już nie mam za co....
ktos ma pożyczyć to na priva prosze...
ktos ma pożyczyć to na priva prosze...
Всем похуй
Всем похуй
- Dyskutant

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Dlaczego MJ nie kopie od kilkunastu godzin?
"The standard thing in your house should be a microwave, a fridge, and a bitcoin generator"