dogmine.pl
- Początkujący
- Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
dogmine.pl
Witam,
dziś powstałą pierwsza w Polsce darmowa kopalnia Dogecoin.
Serdecznie zapraszamy do szukania 1 bloku.
pozdrawiamy Administracja DogMine.pl
dziś powstałą pierwsza w Polsce darmowa kopalnia Dogecoin.
Serdecznie zapraszamy do szukania 1 bloku.
pozdrawiamy Administracja DogMine.pl
- Początkujący

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Re: dogmine.pl
Brawo! Dołączam się do kopalni 

- Początkujący
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
"dziś powstałą pierwsza w Polsce darmowa kopalnia Dogecoin." ? że jak
?
a ja myślałem, że jest już co najmniej kilka w Polsce.... i to raczej większych niż na 8 górników,
macie jakieś fajne opcje? bo oprócz standardowego gotowca który każdy może sobie postawić nie widzę jakiś szczególnych plusów

a ja myślałem, że jest już co najmniej kilka w Polsce.... i to raczej większych niż na 8 górników,
macie jakieś fajne opcje? bo oprócz standardowego gotowca który każdy może sobie postawić nie widzę jakiś szczególnych plusów
- Początkujący
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Dziś kopalnia powstała. To zaraz nie będzie miała 1th/s ?bitmejn pisze:"dziś powstałą pierwsza w Polsce darmowa kopalnia Dogecoin." ? że jak?
Kilka "Darmowych" ???
100% zarobków za udziały! Nie jak na innych kopalniach -20/30%, wypłaty według kalkulatora miningu.! "Najnowszy" pool do kopania około 0.5% RJ. Auto wypłaty od 2tyś. Brak opłat co ukopiesz jest Twoje!
Zapraszam do testowania a na pewno z nami zostaniecie.
Pozdrawiam
Administarcja
DogMine.pl
- Weteran
- Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
zgadza sie... https://fast-pool.com/ jest polskiebitmejn pisze:"dziś powstałą pierwsza w Polsce darmowa kopalnia Dogecoin." ? że jak?

- Orator
- Reputacja: 200
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Potestować nie zaszkodzi 

30 finał WOŚP eSkarbonka - https://eskarbonka.wosp.org.pl/eabwxh
- Początkujący
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Panowie serdecznie zapraszam do kopania i szukania 1 bloku mamy już prawie 9mh/s 
pozdrawiamy
DogMine.pl

pozdrawiamy
DogMine.pl
- Rozmowny
- Reputacja: 15
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Kolego Przemysławie, pisząc w liczbie mnogiej nie zdobędziesz większego zaufania userów.
Czy trudno jest napisać poprostu: chłopaki, uruchomilem skrypt kopalni i kupiłem domenę za złotówkę i jedziemy z koksem
Podpis "Administracja" też nie wygląda zbyt dobrze przy prowadzonej jednoosobowej działalności gospodarczej
Czy trudno jest napisać poprostu: chłopaki, uruchomilem skrypt kopalni i kupiłem domenę za złotówkę i jedziemy z koksem

Podpis "Administracja" też nie wygląda zbyt dobrze przy prowadzonej jednoosobowej działalności gospodarczej

- Początkujący
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Wprowadzasz sam siebie w błąd bo ja to nie Przemysław tylko Michałbtcdrive pisze:Kolego Przemysławie, pisząc w liczbie mnogiej nie zdobędziesz większego zaufania userów.

pozdrawiam
Michał
- Początkujący
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Chyba jednak pierwszy blok nie padł bo kopalnia się zawinęła, albo i padła, ale uciekli z tym jednym blokiem ;p
- Początkujący
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Sanin co Ty za głupoty piszesz? Prowadzisz konkurencję czy co? Kopiemy cały czas od dobrego tygodnia więc nie wiem gdzie Ty widzisz problem? Na drugi raz najpierw potwierdź informacje później je rozgłaszaj.
pozdrawiam
DogMine.pl
Michał
pozdrawiam
DogMine.pl
Michał
• Strona 1 z 1