ciupka BTC za 100 zl
Regulamin forum
1. Dział niedostępny dla nowo zarejestrowanych użytkowników. Wymiany można dokonać na giełdach lub kantorach
2. Ogłoszenia oferujące zakup BTC przez paypal dozwolone tylko dla użytkowników z minimum pół rocznym stażem i pomarańczowym kolorem.
1. Dział niedostępny dla nowo zarejestrowanych użytkowników. Wymiany można dokonać na giełdach lub kantorach
2. Ogłoszenia oferujące zakup BTC przez paypal dozwolone tylko dla użytkowników z minimum pół rocznym stażem i pomarańczowym kolorem.
- Początkujący
- Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
ciupka BTC za 100 zl
Witam,
Znajdzie się jakaś dobra duszyczka co sprzeda mi odrobinkę btc za 100 zł? Potrzebuje aby coś kupić zagranicą.
Bardzo mi zależy!
Znajdzie się jakaś dobra duszyczka co sprzeda mi odrobinkę btc za 100 zł? Potrzebuje aby coś kupić zagranicą.
Bardzo mi zależy!
- Moderator
- Reputacja: 220

Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Re: ciupka BTC za 100 zl
jak ci BARDZO zależy to masz liliontransfer a tu jak zrobić zakup -> link tylko podstaw tam bitcoina zamiast litecoina ;]
Polecam Złoto, srebro i diamenty za BTC Flyingatom.gold
- Początkujący
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
próbowałem i potem nie chce przyjąć mojej płatności : /
Komuś zaufanemu wyślę z góry z mbanku te 100 zł .. To sprawa życia i śmierci panowie!
Komuś zaufanemu wyślę z góry z mbanku te 100 zł .. To sprawa życia i śmierci panowie!

- Początkujący
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
witam, również ja również chętnie jak kolega mbank z góry 100 zł za BTC od doświadczonego usera. PW.
- Początkujący
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post:
0 BTC
Również kupię trochę BTC za 100zł. Proszę pisać na PW.
• Strona 1 z 1